Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai. Lor li se schimbă destinul

Top 3 cele mai norocoase zodii în a doua jumătate a lunii mai. Lor li se schimbă destinul

Au noroc pe toate planurile când se așteaptă mai puțin, iar viața li se schimbă considerabil în bine. Așa poate fi descrisă perioada următoare pentru trei zodii, care reușesc să facă pași mici, dar importanți către îndeplinirea dorințelor.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Săptămânile următoare aduc schimbări majore în viața a trei zodii. Pentru acei nativi care au tot fugit de a lua decizii importante, este momentul în care vor conștientiza că trebuie să ia o hotărâre, până când destinul nu îi va forța să o facă. Își vor da seama că totul a fost, de fapt, spre binele lor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Fecioară

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Este posibil ca ultima perioadă să fi fost una destul de confuză pentru Fecioare, care urăsc să trăiască în incertitudine, mai ales pe plan personal. În cazul nativilor care aveau probleme în relație, dar nu le-au rezolvat încă, în perioada următoare vor spune cu adevărat ceea ce nu le este pe plac și vor reuși să lămurească chiar și acele lucruri pe care le-au evitat. Urmează o perioadă în care vor avea parte de ajutor din partea persoanei iubite și pe plan profesional.

Scorpion

În schimb, Scorpionii se pot dovedi mai încăpățânați decât de obicei, iar acest lucru poate să aducă ceva probleme atât în relațiile de cuplu, cât și pe plan profesional. Dacă vor ști cum să gestioneze chiar și acele momente, se anunță o perioadă în care vor culege roadele muncii lor din ultimele luni în carieră. Vor străluci pe plan profesional, dar și financiar dacă nu vor fi atât de cheltuitori.

Pești

O perioadă liniștită și cu succes se anunță și pentru Pești. Dacă, în mod normal, acești nativi nu își doresc să iasă neapărat în evidență, ei bine, se pare că, de această dată vor ști cum să facă remarcați și nu își vor mai dori să stea în „umbră”, în special la locul de muncă. Se anunță o perioadă cu reușite și în viața de cuplu și familie. În cazul celor care sunt deja de mai mult timp împreună, este momentul ideal în care să își seteze obiective mărețe împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191