Care oră este cea mai apropiată de miezul nopții. Întrebarea de școală primară care le pune probleme adulților

Care oră este cea mai apropiată de miezul nopții. Întrebarea de școală primară care le pune probleme adulților

Problemele de logică reușesc să dea bătăi mari de cap și adulților. O simplă întrebare de matematică care se pune la școala primară a devenit virală pe rețelele de socializare, iar internauții au încercat să afle varianta corectă.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

O întrebare destul de banală a dat bătăi de cap adulților pe rețelele de socializare. Un utilizator a publicat o imagine pe contul său de Twitter și i-a invitat pe urmăritorii lui să răspundă. Deși enunțul este simplu, a stârnit multe controverse.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Întrebarea care a stârnit controverse în mediul online

Întrebările de logică ar putea fi destul de complicate pentru unele persoane. Enunțul despre o problemă matematică. Imaginea publicată a devenit virală și a strâns 1,4 milioane de vizualizări. Utilizatorii au comentat și au spus care ar fi răspunsul corect, având diverse teorii în acest fel.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Întrebarea a fost: „Care este cea mai apropiată oră de miezul nopții?”

S-au oferit și patru variante de răspuns:

A: ora

B:

C:

D:

Utilizatorii au publicat numeroase comentarii în care dezbăteau opțiunile de răspuns. O parte dintre aceștia au spus că varianta corectă este D, deoarece sunt doar trei minute distanță după miezul nopții.

Alți utilizatori au menționat că ora 12:03 este mai apropiată după miezul nopții, deoarece timpul înaintează. Dacă este urmărit acest mod de gândire, varianta corectă ar trebui să fie A, deoarece ora 11:55 este 12 ore și 5 minute până la miezul nopții, iar D, este mult prea îndepărtat, fiind de 23 de ore și 57 de minute.

Alte răspunsuri au fost cu privire la proximitate și nu la modul cronologic în care se desfășoară aceste ore. O parte dintre utilizatori au afirmat că întrebarea este confuză și nu există o variantă corectă, deoarece nu este precizat.

Alte întrebări simple de logică

Câte picioare are un câine și două pisici?

Dacă ai două mere și iei una, câte îți rămân?

Dacă un tren pleacă din stație la ora 9 și ajunge la destinație la ora 12, cât timp a durat călătoria?

Dacă ai un buchet cu șase flori și dai uneia, câte flori îți rămân?

Dacă un copil are doi frați mai mari și fiecare dintre ei are câte doi frați mai mici, câți frați are copilul?

Răspunsuri:

4 picioare (un câine are 4 picioare, iar două pisici au 8 picioare în total).

Un măr (dacă ai două mere și iei unul, îți mai rămâne unul).

3 ore (de la 9 la 12 sunt 3 ore).

6 flori (dacă ai șase flori și dai una, tot șase îți rămân).

Trei frați (copilul are doi frați mai mari și fiecare dintre aceștia are câte doi frați mai mici, deci un total de trei frați).

CITEȘTE ȘI: Test IQ! Doar persoanele cu un coeficient de inteligență crescut pot identifica numărul 6 din imagine, în 6 secunde / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191