Orele de start ale meciurilor amicale nu coincid cu cele oficiale

Orele de start ale meciurilor amicale nu coincid cu cele oficiale

Cam în toate sporturile de echipă majoritatea antrenorilor își doresc antrenamente, dar mai ales meciuri de pregătire, care să se desfășoare de la aceași oră cu ora de start a meciului oficial. Iată că la naționala de fotbal a României selecționerul Iordănescu jr. nu are această cerință. Federația Română de fotbal a anunțat orele de start ale meciurilor pe care România le va disputa în luna iunie, înainte de turneul final din Germania, iar acestea nu coincid cu orele de start ale partidelor de la Euro:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

4 iunie: România – Bulgaria, în direct la Prima TV & RRA – ora 21:30
7 iunie: România – Liechtenstein, în direct la Antena 1 & RRA – ora 21:00

Ambele meciuri vor avea loc pe stadionul Steaua. Naționala României va avea următorul program la EURO 2024, în cadrul calendarului complet al grupei E:

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

17 iunie: ROMÂNIA – Ucraina (Munchen, 16:00), Belgia – Slovacia (Frankfurt, 19:00)
21 iunie: Slovacia – Ucraina (Dusseldorf, 16:00)
22 iunie: Belgia – ROMÂNIA (Koln, 22:00)
26 iunie: Slovacia – ROMÂNIA (Frankfurt, 19:00), Ucraina – Belgia (Stuttgart, 19:00)

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Se califică în faza optimilor de finală primele două clasate din fiecare grupă, plus cele mai bune 4 locuri trei din toate cele 6 grupe EURO 2024. Sursa:frf.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191