Vinovații de moartea lui Gheorghe Tibil, care erau drogați, ar putea scăpa de pedeapsă! Românul a avut parte de un sfârșit tragic în Belgia

Vinovații de moartea lui Gheorghe Tibil, care erau drogați, ar putea scăpa de pedeapsă! Românul a avut parte de un sfârșit tragic în Belgia

Gheorghe Tibil și-a găsit sfârșitul în mod tragic. Un capac de canalizare aruncat de pe un pod a spart parbrizul TIR-ului pe care acesta îl conducea pe o autostradă belgiană. Autoritățile au reținut cinci suspecți, care ar fi fost drogați cu gaz ilariant în momentul comiterii faptei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Gheorghe Tibil a avut parte de un sfârșit tragic în Belgia atunci când a fost ucis de un capac de canalizare aruncat de pe un pod deasupra autostrăzii.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Vinovații de moartea românului din Belgia ar putea scăpa de pedeapsă

Soția sa a reușit să oprească TIR-ul înainte ca tragedia să se înrăutățească și mai mult. Recent, poliția belgiană a reținut cinci suspecți, identificați rapid datorită martorilor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Suspecții erau drogați cu gaz ilariant și au aruncat capacul de canalizare peste autostradă, ucigându-l pe Gheorghe Tibil.

Dar există posibilitatea ca vinovații să scape de pedeapsă, mai ales că doi dintre aceștia sunt minori.

Dacă rolul lor major în crimă nu poate fi dovedit, nu pot fi trași la răspundere penală. În cel mai rău caz, ar putea primi doar o pedeapsă minimă, de reeducare într-un centru special, din care ar putea ieși în câteva luni, potrivit

Adolescenții erau afectați de efectele halucinogene ale gazului

Cei implicați în tragedie sunt adolescenți din Andenne, iar acțiunile lor, chiar dacă fără intenție de a răni pe cineva, au avut consecințe devastatoare.

Firma de transport la care lucra românul a transmis un mesaj de condoleanțe după tragedie.

Efectele halucinogene ale gazului i-au determinat să comită fapte de neiertat, iar suspendarea capacului de canalizare deasupra autostrăzii ar fi putut provoca mai multe victime.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191