Alex Dobrescu, apariție șocantă! În stare avansată de… euforie, a făcut show grotesc pe stradă! A speriat oamenii care își vedeau liniștiți de viață! / PAPARAZZI

Alex Dobrescu, apariție șocantă! În stare avansată de… euforie, a făcut show grotesc pe stradă! A speriat oamenii care își vedeau liniștiți de viață! / PAPARAZZI

Rar ne-a fost dat să vedem imagini mai șocante și mai grotești decât cele pe care urmează să vi le prezentăm. În caz că nu știți cine este Alex Dobrescu, deși în ultima perioadă mai mult ca sigur ați aflat, atunci vi-l prezentăm noi, cum s-ar spune, în toată splendoarea lui!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le filmează în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când au surprins imagini șocante cu Alex Dobrescu, fostul iubit al Cristinei Cioran.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În stare avansată de… euforie, Alex Dobrescu a făcut show grotesc pe stradă

Alex Dobrescu face numai „ce-l taie capul!” Aflat într-o avansată stare de euforie (oare ce substanțe o fi consumat de era atât de „bine”?!) Alex Dobrescu pare, în imaginile surprinse de paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , un om scăpat de sub control.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Îmbrăcat în stilul caracteristic, cu haine largi, o pereche de pantaloni maro, un tricou mov, o jachetă, șapcă pe cap și o pereche de tenisi în A, și să nu uităm de cel mai important accesoriu: dispozitivul electronic de supraveghere, care i-a fost montat după ce a primit ordin de protecție, Alex Dobrescu a speriat oamenii care își vedeau liniștiți de viață.

În timp ce se bucura de vremea frumoasă de afară și de compania prietenului său, fostul iubit al Cristinei Cioran, vizibil „distrat”, s-a apropiat de o doamnă care stătea pe iarbă alături de cățeii ei. Femeia, de bună credință, a crezut că Alex Dobrescu vrea să îi mângâie, dar el avea alte gânduri. Deodată, Alex Dobrescu a început să aibă un comportament ieșit din comun, să gesticuleze „ca toate alea” și să sperie animalele. Femeia ar fi încercat să se apere și chiar ar fi intenționat să își folosească poșeta pentru a-l îndepărta pe bărbatul care era foarte „vesel”.

Alex Dobrescu, apariție controversată

După acest gest, Alex Dobrescu s-a întins pe jos, pe iarbă, timp în care prietenul lui i-a făcut „morală”. La un moment dat, cei doi au plecat, din nou, la plimbare. Au găsit două scaune care, evident, nu le aparțineau, dar au petrecut câteva minute bune acolo relaxându-se. Într-un final, au plecat, însă fără să pară că ar avea o direcție anume.

Suntem convinși că există numeroase mișcări care îl pot inspira pe Alex Dobrescu, de exemplu: Spune NU Drogurilor!, sau Spune NU Alcoolului!. Poate că oricare i s-ar potrivit, sau chiar și amândouă. Cu siguranță i-ar fi bine să participe la un astfel de program.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191