Scrisoarea disperată a unui prahovean/ La fiecare ploaie, avem curțile inundate! Primarul PNL Daniel Alexandru (Cocorăştii Mislii) nu a făcut nici rigole, nici şanțuri, nimic!

Scrisoarea disperată a unui prahovean/ La fiecare ploaie, avem curțile inundate! Primarul PNL Daniel Alexandru (Cocorăştii Mislii) nu a făcut nici rigole, nici şanțuri, nimic!

La fiecare ploaie mai serioasă, comuna Cocorastii Mislii se confruntă cu inundații grave, iar locuitorii acuză lipsa acțiunii din partea administrației locale.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Imaginile trimise către redacția noastră arată cum apa mătură tot în calea sa, iar curțile oamenilor sunt inundate complet.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Aceste inundații par să fie rezultatul unei neglijențe pe termen lung, în special în ceea ce privește infrastructura de drenaj și prevenire a inundațiilor. Primarul Daniel Alexandru , membru PNL, este în centrul criticilor pentru lipsa acțiunii în fața acestui dezastru natural.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Locuitorii sunt disperați, simțindu-se abandonați de autorități în fața forțelor naturii.

„Nu avem rigole, nu avem șanțuri, nu avem nimic care să ne protejeze de aceste inundații. Primarul nu a facut nimic, suntem ai nimănui! Uitați-vă în ce hal ne chinuim să scoatem apa din curți. La fiecare ploaie mai serioasă se întâmplă la fel!”, a declarat un localnic afectat de inundații.

Inundatii Cocorastii Mislii

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191