Un under ”s-a rupt” de Petrolul

Un under ”s-a rupt” de Petrolul

Ultimele minute ale meciului de la Iași au fost pline de ghinion pentru Iustin Răducan. Abia intrat pe teren, tânărul atacant al Petrolului s-a accidentat la genunchiul piciorului stâng, la o acțiune purtată în careul gazdelor, iar verdictul medicilor, după efectuarea investigațiilor, a fost unul dur.
„𝐸𝑠𝑡𝑒 𝑣𝑜𝑟𝑏𝑎 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑜 𝑟𝑢𝑝𝑡𝑢𝑟ă 𝑎 𝑙𝑖𝑔𝑎𝑚𝑒𝑛𝑡𝑒𝑙𝑜𝑟 ș𝑖 𝑣𝑎 𝑓𝑖 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑜 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑟𝑣𝑒𝑛𝑡̦𝑖𝑒 𝑐ℎ𝑖𝑟𝑢𝑟𝑔𝑖𝑐𝑎𝑙𝑎̆, 𝑝𝑒 𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑜 𝑣𝑜𝑖 𝑒𝑓𝑒𝑐𝑡𝑢𝑎 𝑧𝑖𝑙𝑒𝑙𝑒 𝑢𝑟𝑚ă𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒. Î𝑛 4-5 𝑙𝑢𝑛𝑖 𝑠𝑝𝑒𝑟 𝑠ă 𝑓𝑖𝑢 𝑏𝑢𝑛 𝑑𝑒 𝑗𝑜𝑐”, a mărturisit Răducan pentru o pagină de socializare a clubului petrolist. După operație, jucătorul trebuie să se concentreze și pe alte „meciuri” în această vară, cum ar fi susținerea examenelor de Bacalaureat și, ulterior, de admitere la UNEFS.

Răducan poate reveni în haita petrolistă de-abia la toamnă atunci când echipa va fi în plin campionat. Până atunci conducerea clubului și staff-ul tehnic trebuie să lucreze, printre altele, pentru noul sezon cu completarea lotului deoarece sunt destui jucători care pleacă fiind la final de contract sau împrumutați. Lotul revine la antrenamente pe 3 iunie după care va avea un prim cantonament la baza sportivă a Federației Române de Fotbal de la Mogoșoaia. Sursa foto:fcpetrolul.ro/frf.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191