Horoscop miercuri, 15 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de o surpriză

Horoscop miercuri, 15 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de o surpriză

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de miercuri, 15 mai. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Sfera financiara este bine aspectata: vi se face o reducere atragatoare, vi se returneaza un imprumut, gasiti un articol pe care vi-l doreati de mult la un pret mai mult decat convenabil. Posibile neintelegeri intr-un parteneriat: nu este vorba despre reavointa, ci de graba, neatentie.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Taur

Popularitate, va largiti cercul de cunostinte, primiti mesaje de la vechi prieteni cu care nu v-ati mai vazut de mult. Un test de sinceritate si de deschidere in relatia de cuplu astazi si in zilele care urmeaza; veti reusi sa lamuriti neintelegeri, sa scapati de o greutate sufleteasca.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Gemeni

Se poate sa fi presimtit ori sa fi luat in calcul situatii cu care va confruntati astazi si avetideja pregatita o reactie, un raspuns. Oboseala sau nevoie de somn; preferati insa sa va descarcati de tot bateriile la o sala de sport, pe aleile unui parc sau terminand capitolul pe care vi l-ati propus.

Rac

Buna atmosfera in colectiv si impreuna se poate sa dati de capat unei situatii delicate, sa gasiti o solutie eficienta. Multi si multe sunt in favoarea voastra in aceasta perioada; daca si eforturile voastre sunt pe masura, susccesul este garantat.

Leu

Sunteti in atentia celorlalti, a sefilor sau a publicului in aceste zile: orice inexactitate este taxata, orice succes este observat, apreciat, comentat. Bune sanse de urcus in cariera, mai ales daca si voi va doriti acest lucru si ati depus eforturi serioase in ultimul timp.

Fecioara

Clarificari importante: puneti cap la cap tot felul de lucruri aflate in ultimul timp sau vazute de voi cu ocazia unor deplasari. Ar fi bine sa va faceti bugetul pe termen mediu luand in calcul si eventuale intarzieri in recuperarea unor sume care vi se cuvin, al caror termen se apropie.

Balanta

Faceti poate primul pas spre o impacare, oferiti ceva la schimb intr-o negociere si se prea poate sa ajungeti la rezultatul dorit. Daca este nevoie, ar putea un specialist sa va puna un diagnostic de precizie intr-o problema legata de sanatate, insotit si de recomandari, de tratamentul potrivit.

Scorpion

Veti putea observa ca altii au asteptari mari de la voi; veti face eforturi sa va depasiti o performanta anterioara. Familia sau partenerul de viata vin spre voi cu un sprijin consistent, cu experienta lor sau cu acele lucruri pe care le-ati solicitat.

Sagetator

O surpriza din partea familiei, un cadou de la fiinta iubita, dar si rugaminti ale copiilor sa le fiti alaturi ori sa ii lamuriti intr-o chestiune oarecare. Sunt zile bune in sfera financiara, faceti achizitii inspirate (lucruri durabile sau de calitate la un pret avantajos).

Capricorn

Visati frumos alaturi de omul iubit la o casa, la un copil in familia voastra sau poate la o mica afacere de familie. Si luati poate in calcul obtinerea unor fonduri nerambursabile sau in conditii avantajoase, un sprijin financiar si nu numai din partea familiilor voastre.

Varsator

Evenimente surprinzatoare; de fapt, unele pe care le asteptati de mult si pe care nu le mai credeati posibile. Mari emotii pentru revenirea cuiva in viata voastra, pentru o declaratie de dragoste sau pentru o oferta de afaceri, de asociere.

Pesti

Semne de intrebare, framantari pentru o decizie pe care urmeaza sa o luati legata de o relatie, o propunere de afaceri sau de apelarea la un credit. Cei care doresc sa scada in greutate pot beneficia de un mic ajutor astral in aceste zile; le este usor sa reduca portii, sa schimbe meniul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191