Bătutul Bradului

Bătutul Bradului

Pe unii băieți de la Corvinul Hunedoara i-a luat valul după ce au câștigat Cupa României. Cum e cazul fundașului Antonio Bradu, 22 de ani, care a dovedit cât este de bătut în cap atunci când înjură fără nici o logică. Antonio s-a găsit să de-a m…e jucătorilor de la Petrolul într-un live făcut de … Antoniu Manolache, jucător crescut și de Petrolul. Ce treabă aveau jucătorii Petrolului să fie înjurați? Acest Bradu este împrumutat de la Rapid și rivalitatea cu Petrolul se putea transpune, cel mult, la nivelul tribunelor nicidecum a celor din teren. Unii fani ai Petrolului sunt înfrățiți cu cei ai Oțelului, adversarii hunedorenilor din finală, și poate așa să găsești motive să-i înjuri pe suporteri, eventual.

De condamnat și atitudinea lui Antoniu prahoveanul indiferent în ce stare erau cei doi. Probabil o să urmeze niște scuze, însă acestea sunt doar de fațadă. Sunt convins că mulți jucători la care Petrolul a renunțat, la unii pe nedrept, o să înjure mereu clubul, dar nu e obligatoriu să reușești în carieră doar la echipa ce te-a lansat în fotbalul mare. O poți face și în altă parte, iar exemplul cel mai bun este chiar la echipa lui Antonio și Antoniu. Foștii jucători ai Petrolului, Mihai Velisar, Adrian Nicolae și acest Manolache, care au evoluat la Ploiești, au cucerit un trofeu chiar în anul în care clubul ce i-a crescut face 100 de ani. Ironia sorții, nu?

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Antoniu și Antonio puteau fi ironici nu să înjure adversarii cu care mai devreme sau mai târziu se pot întâlni. Aș fi vrut să încep textul cu aprecieri la adresa fotbaliștilor prahoveni care pot face performanță și în altă parte, dar atitudinea Bradului te deranjează așa cum sigur i-a supărat și pe suporterii Petrolului. După 49 de ani o echipă din Liga a 2-a a cucerit Cupa României, după prelungiri și 11 metri, în dauna Oțelului. Trofeul a fost câștigat și de alți trei fotbaliști care au evoluat în galben-albastru: Chindriș, Lică și Coman. Sursa foto:facebook/mihai velisar/pop lucian

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191