Horoscop vineri, 17 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de vești bune

Horoscop vineri, 17 mai 2024: Săgetătorii vor avea parte de vești bune

Astrologul Remus Ionescu a pregătit horoscopul zilei de vineri, 17 mai. Pentru a afla cum stai în materie de bani, dragoste, sănătate, noroc și nu numai, citește mai departe și află ce-ți rezervă astrele.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Berbec

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pare ca rulati cu motoarele la turatie redusa in aceste zile: aveti nevoie de odihna, svreti sa va regasiti inspiratia, motivatia. Simtiti poate ca se apropie momentul in care sa faceti o alegere importanta, dar nu vreti sa ratati, sa dati cu piciorul unei oferte, sanse.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Taur

Invitatie din partea unor prieteni sa ajungeti la ei in acest sfarsit de saptamana sau poate ca voi simtiti chemarea unor locuri in care stiti ca intotdeauna va incarcati de energie. Dorinta de noutate: sa schimbati infatisarea, obiceiuri ale voastre, sa puneti in opera un plan mai vechi.

Gemeni

Amintirile din prima parte a vietii si educatia primita joaca un rol important in deciziile din aceasta perioada, si este vorba despre chestiuni importante care tin de relatii interumane, de proiecte personale, despre un ideal caruia vreti sa ii dati viata cat de curand.

Rac

Pare sa va fi obisnuit cu stresul ultimei perioade, cu cerintele unui client sau cu exigentele sefului. Gasiti placere in ceea ce faceti acum si veniti si cu un adaos de ordin personal, va puneti amprenta asupra unui produs, idei, activitati.

Leu

Ar putea sa va intre in cont o suma de pe urma unei prestatii anterioare; cu ce mai aveti pusi deoparte va faceti o bucurie, va permiteti un lucru pe care vi-l doreati de mult. Aflati noutati importante pentru voi in urma unei intalniri cu prieteni, colaboratori.

Fecioara

Poate ca prezentati acum o oferta scrisa, dati raspuns unei propunere care vi s-a facut recent, veniti cu detaliile despre care ati vorbit. Sfera sentimentala este animata in aceasta perioada: povestiti despre voi, petreceti timp impreuna, incepeti sa va cunoasteti mai bine.

Balanta

Posibil sa faceti o plata ca sa scapati de o grija ori poate ca oferiti cuiva o mana de ajutor, ii acordati un imprumut. Posibil sa amanati demararea unui proiect de natura personala pana cand va convingeti ca nu veti avea nimic ce sa va reprosati in legatura cu acesta.

Scorpion

Intalniri protocolare, amicale: intretineti niste relatii, pregatiti o viitoare intrevedere ce are un scop de afaceri, lansarea unei oferte ferme. Foarte bine, insa, este posibil sa apara pentru voi o propunere de colaborare sau chiar un angajament pe termen lung: sunteti la mare cautare acum.

Sagetator

Apare o veste buna pentru voi, vi se recunosc merite, va creste cota in domeniul vostru de activitate sau la locul de munca. Iar acestea se pot reflecta in saptamanile urmatoare in zona finantelor voastre; pe de alta parte, poate si voi veti fi mai cumpatati.

Capricorn

Chestiuni de rutina astazi sau poate ca sunt ultimele pregatiri inainte de lansarea unui produs, prezentarea la un targ, expozitie. Ca de obicei, nu vreti sa lasati nimic la voia intamplarii; pentru voi, pe langa continut, conteaza mult si forma, prezentarea.

Varsator

Posibil sa apara un client pentru o afacere imobiliara sau, oricum, pentru ceva de anvergura, iar chestiunile de ordin financiar par sa fie depasite relativ usor. Pregatiri sa fiti gazde lla sfarsit de saptamana; acolo unde este cazul, prezentati familiei omul de care v-ati indragostit.

Pesti

Eliberare sufleteasca, apar acum argumentele sau ideile pe care le-ati cautat in ultimele zile. Farmec, energie, simtul umorului, dar si incredere si un ceva anume care ii pot face pe altii sa va aleaga pentru un proiect, drept furnizor sau consilier.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191