Patru nominalizați pentru România

Patru nominalizați pentru România

CSM Petrolul Ploieşti are patru jucători pentru România! Ei au fost convocaţi în lotul lărgit al echipei naţionale de baschet „U16”, care urmează să intre în pregătire în vederea participării la Campionatul European U16, Divizia B, programat în perioada 8-17 august la Skopje, în Macedonia de Nord.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Este vorba despre David Raşoga, Vlad Borcan, Mihail Oprea şi Federico Diaconescu, pe care Ionuţ Ivan şi Elena Florea i-au nominalizat printre cei 18 sportivi vizaţi în acest moment. Lotul de 16 va fi stabilit după Turneul Final al Campionatului Naţional „U16”, programat să se desfăşoare în perioada 29 mai – 2 iunie.

Naţionala „U16” se va reuni pe data de 9 iunie şi se va pregăti centralizat până pe 6 august, după care va pleca spre Macednia de Nord. La Campionatul European, România este repartizată în Grupa C, alături de Slovacia, Marea Britanie, Irlanda, Danemarca şi Norvegia.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191