Atleții ploieșteni au urcat pe podiumul internațional

Atleții ploieșteni au urcat pe podiumul internațional

Atleții ploieșteni și prahoveni de la CSM Ploiești respectiv Atletico Slănic au urcat pe podiumul internațional. Recent, ei au alergat la ­Craiova, la Campionatul Internaţional al României „Iolanda Balas Soter” – Ediţia a 69-a, ocazie cu care au câștigat medalii de toate felurile.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Principala performanţă i-a aparţinut lui Cristian Roiban, cel care s-a impus în proba de 100 metri cu timpul 10.40 secunde, nou record personal pentru sportivul cu dublă legitimare, Universitatea Reșița-CSM Ploiești. La aceași întrecere, Petre Rezmiveş a fost al 6-lea, cu timpul de 10.81 secunde. Pentru clubul municipal, medalia de bronz a fost obţinută de Alexandru Vochin în proba de 400 metri. Încă junior (născut în 2005), atletul pregătit de Augustin Iancu şi Robert Munteanu a încheiat cursa în 47.27 secunde.

Și atleta ploieșteană Andrei Ioana Rebecca, legitimată la Atletico Slănic și pregătită de profesoara Maria Andrei, a avut o evoluție demnă de podium, reușind să obțină în proba de 400 m,medalia de argint cu timpul de 54.50 sec.!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191