Românii din finala Europa League

Românii din finala Europa League

Atalanta Bergamo – Bayer Leverkusen, finala ediției 2023-2024 din Europa League, este arbitrată de românul Istvan Kovacs. Kovacs va bifa astfel a doua finală europeană, după cea din Conference League, de acum doi ani. Din brigada pentru această finală, găzduită de stadionul Aviva, din Dublin, începând cu ora 22.00, vor face parte și colegii săi Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, asistenți, și Cătălin Popa, asistent VAR.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Atalanta are asigurat locul direct în grupele Champions League 2024-2025 și va lupta diseară pentru primul trofeu internațional din istoria clubului. Antrenorul Gian Piero Gasperini este de aproape 8 ani la Bergamo și vrea ca, împreună cu jucătorii, să stopeze parcursul nemților: „Suntem conștienți că întâlnim o echipă grozavă. Numerele, performanțele pe care le-au acumulat pe parcursul acestor luni vorbesc de la sine. Dar, în călătoria noastră am întâlnit multe echipe puternice. Avem puțină stimă de sine. va trebui să avem o prestație foarte precisă, foarte precaută, va trebui să fim exacți și organizați”, a declarat antrenorul italian.

Leverkusen este marea revelație a sezonului: trupa antrenată de Xabi Alonso este neînvinsă în toate competițiile (51 de meciuri consecutive fără înfrângere) și a câștigat titlul de campioană în Bundesliga.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Concentrarea este pe meci, am jucat 51, jucătorii au capacitatea să se concentreze pe anumite situații, treaba e făcută, acum este momentul să dăm ce este mai bun. Jucătorii sunt pregătiți, am un sentiment bun despre mec. Ar însemna enorm să câștigăm un trofeu european. Ați văzut ce s-a întâmplat când am câștigat Bundesliga. Ar fi istoric și asta ne dorim, un sezon istoric”, a declarat spaniolul Alonso.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191