Ciolacu: PSD nu i-ar fi permis lui Iulian Dumitrescu să candideze. Nu o să câştige.

Ciolacu: PSD nu i-ar fi permis lui Iulian Dumitrescu să candideze. Nu o să câştige.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a comentat joi seara, la România TV, candidatura fostului prim-vicepreşedinte PNL Iulian Dumitrescu la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, spunând că dacă era în locul acestuia, nu ar fi candidat şi nici nu ar fi permis candidatura acestuia la alegerile din acest an.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Fiecare partid își ia deciziile proprii. Îl cunosc pe domnul Iulian Dumitrescu, ne-am cunoscut. În primul rând, era prim-vicepreședinte PNL și ne vedeam la sedințele de coaliție. Eu, în locul dânsului, n-aș mai fi candidat. Asteptam să se așeze lucrurile, să se vadă despre ce-i vorba. Din funcție de președinte de partid al Partidului Social Democrat, după o decizie a unui magistrat de îngrădire a unor drepturi…Una e că ai o reclamație, una e că… Dar în momentul în care un magistrat a dat o decizie, nu aș fi permis. Sper să nu deranjez pe domnul Ciucă. Categoric nu-i vorba numai de mine. Nici un coleg din conducerea Partidului Social Democrat nu ar fi permis să candideze. Fiecare răspunde de deciziile pe care le ia”, a declarat Ciolacu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Nu cred că domnul Iulian Dumitrescu va câștiga”, a adăugat acesta.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191