Rusia amenință Marea Britanie cu bombardamente, dacă armele britanice sunt folosite pentru a lovi teritoriul rus

Rusia amenință Marea Britanie cu bombardamente, dacă armele britanice sunt folosite pentru a lovi teritoriul rus

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat joi că Moscova va răspunde cu bombardamente dacă armele britanice sunt folosite de Ucraina pentru a lovi teritoriul Rusiei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Zaharova a spus reporterilor că țintele britanice „aflate pe teritoriul Ucrainei și peste granițele teritoriului” vor fi lovite, potrivit Reuters. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Aceasta a repetat un avertisment pe care l-a avut în vedere Moscova luna aceasta, după ce secretarul britanic de externe David Cameron a spus că Ucraina are dreptul să folosească armele primite de la Londra pentru a lovi ținte din Rusia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rusia a reacționat la această remarcă și a spus că acesta esta unul din motivele pentru care a început să simuleze lansarea armelor nucleare tactice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191