A murit Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu. S-a stins din viață la vârsta de 60 de ani: „Din păcate…” / FOTO

A murit Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu. S-a stins din viață la vârsta de 60 de ani: „Din păcate…” / FOTO

În această dimineață, Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Tristul anunț al trecerii ei în neființă a fost făcut de reprezentanții clubului Poli Timişoara.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Potrivit anunțului făcut de reprezentanții clubului Poli Timișoara, Dana Rotariu a decedat în această dimineață. Anul trecut, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, fusese internată în stare gravă într-un spital din Turcia.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Dana Rotariu, soţia fostului internaţional Iosif Rotariu, a murit

Dana Rotariu s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani. Vestea că aceasta s-a stins din viață a fost dată de reprezentanții clubului Poli Timișoara.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

La începutul lunii mai, fostul mare internațional a vorbit despre starea de sănătate a soției sale și spunea că situația este destul de gravă. Cadrele medicale i-au spus atunci că nu mai avea multe zile de trăit:

Iosif şi Dana Rotariu au patru copii: Romina, Roberto, Kassandra şi Cristian.

Care au fost ultimele cuvinte ale Danei Rotariu înainte de a muri

Dana Rotariu s-a stins din viață după o luptă grea cu cancerul. A încercat să învingă boala însă din păcate, în cele din urmă, a fost răpusă.

În această dimineață la ora 4:00, inima ei ar fi încetat să mai bată. Ultimele cuvinte pe care le-ar fi rostit înainte de a-și da ultima suflare ar fi fost: „Ai grijă de copii”!, scrie

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191