Deputatul George Ionescu: „Am întrebat prahovenii dacă îl cunosc pe Iulian Dumitrescu. Oamenii habar nu au cine a condus Consiliul Județean timp de 4 ani!”

Deputatul George Ionescu: „Am întrebat prahovenii dacă îl cunosc pe Iulian Dumitrescu. Oamenii habar nu au cine a condus Consiliul Județean timp de 4 ani!”

Candidatul Alianței Forta Dreptei pentru președinția Consiliului Județean Prahova, George Ionescu, a petrecut weekend-ul trecut vizitând localitățile Poienarii Burchii și Bucov, alături de Mihaela Ioniță și Petrică Ene, candidați locali ai aceleiași alianțe.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Într-o postare pe Facebook, Ionescu și-a exprimat bucuria revederii susținătorilor săi fideli din 2008, când a candidat pentru prima dată ca deputat.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Pe parcursul vizitelor, Ionescu a sondat opinia cetățenilor despre Iulian Dumitrescu și a constatat că mulți nu îl cunosc pe cel care a condus instituția în ultimii patru ani.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Este timpul ca prahovenii să voteze și să aibă un președinte de consiliu județean care să vină din rândul lor și care să cunoască fiecare problemă a localităților,” a declarat Ionescu, care își motivează candidatura prin nevoia de a aduce o schimbare reală la conducerea județului.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191