Eugen Tomac: Dreapta Unită, pentru Diaspora!

Eugen Tomac: Dreapta Unită, pentru Diaspora!

Am revenit astăzi în Italia, de data aceasta la Milano, alături de colegii mei, președintele Cătălin Drulă, deputatul Iulian Lorincz și doamna Alina Gîrbea, candidat Dreapta Unită pentru Parlamentul European.
Suntem aici pentru a ne întâlni cu românii din acest oraș și din împrejurimi, pentru a le afla problemele și pentru a le spune că pe 9 iunie au cu cine vota.
Avem în Italia peste 1.200.000 de români, mulți dintre ei plecați de foarte mulți ani. Toți însă poartă în suflet dorul de România și oamenii dragi de acasă.
Italia le-a oferit o viață mai bună atunci când nu au mai găsit soluții în România. Sunt convins că și-ar dori să se întoarcă și o vor face atunci când țara noastră se va dezvolta, când vom avea drumuri line, spitale și școli decente.
Iar pentru asta avem nevoie de oameni onești la conducere. Oameni care să urmărească interesul României și bunăstarea românilor.
Le mulțumesc tuturor românilor prezenți astăzi la Milano pentru dialog, astfel de discuții deschise ne oferă o perspectivă clară asupra nevoilor și preocupărilor lor. Dreapta Unită este alături de românii din Diaspora, distanța nu este un pretext pentru a-i da uitării.
Pe 9 iunie, Diaspora va participa la vot în număr mare, sunt sigur. Unii dintre ei, vor parcurge zeci de km pentru a ajunge la o secție de votare. Și asta pentru că le pasă de România și își doresc să o vadă prosperă.
Pe 9 iunie, vă așteptăm la vot!
#DreaptaUnită
CUI: 41240004

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191