Percheziții la domiciliul unui bărbat din Valea Călugărească. Acesta a furat butaşi de viță de vie în valoare de 10.000 de euro!

Percheziții la domiciliul unui bărbat din Valea Călugărească. Acesta a furat butaşi de viță de vie în valoare de 10.000 de euro!

*PERCHEZIȚIE LA DOMICILIUL UNEI PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA INFRACȚIUNII DE FURT*

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Călugărească au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară în comuna Valea Călugărescă, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Din cercetări, a reieșit faptul că în perioada aprilie- mai a.c., persoana bănuită ar fi sustras butași de viță de vie, în valoare de aproximativ 10.000 de euro.

 

În urma percheziției, o persoană va fi condusă la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191