Dreapta Unită lansează o campanie de informare directă despre beneficiile UE pentru români

Dreapta Unită lansează o campanie de informare directă despre beneficiile UE pentru români

Catalina Bozianu, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) Prahova și membru al alianței Dreapta Unită, a subliniat recent importanța dialogului deschis între europarlamentarii alianței și cetățenii români, în contextul apropiatelor alegeri europarlamentare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Sub sloganul „Europa ușor de înțeles”, Dreapta Unită și-a propus să combată dezinformarea prin întâlniri directe cu românii, indiferent de mediul lor social. Această campanie urmărește să clarifice beneficiile statutului de cetățean al Uniunii Europene, accentuând pe avantajele concrete pe care UE le aduce în viața de zi cu zi.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

„Europarlamentarii noștri vor merge să stea de vorbă cu cât mai mulți români, din toate mediile, pentru a le explica direct care sunt beneficiile și avantajele pe care le aduce pentru ei statutul de cetățean U.E.,” a declarat Bozianu. Prin aceste dialoguri, alianța speră să aducă mai aproape conceptul de „Europa” pentru fiecare cetățean, promovând un mod de viață european și valorile asociate acestuia.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191