Andrei Volosevici câştigă detaşat Primăria Ploieşti. Casele de pariuri îl dau drept favorit, la cota 1.25. PNL are cota 3.50

Andrei Volosevici câştigă detaşat Primăria Ploieşti. Casele de pariuri îl dau drept favorit, la cota 1.25. PNL are cota 3.50

Au mai rămas mai puțin de două săptămâni până la alegerile locale, iar toate privirile sunt îndreptate către candidatul PSD, Andrei Volosevici, care se distinge ca favoritul clar pentru funcția de primar al municipiului Ploiești.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Casele de pariuri îi atribuie lui Volosevici o cotă impresionantă de 1.25, un semn evident al încrederii și sprijinului larg de care se bucură în rândul cetățenilor.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Contracandidații săi se situează la distanțe considerabile în preferințele electoratului, conform cotelor stabilite de casele de pariuri. Bogdan Nica (PNL) stă la o cotă de 3.50, indicând că are susținători, dar nu la nivelul lui Volosevici. De asemenea, Razvan Enescu (USR) și Mihai Politeanu (independent), cu cote de 15, respectiv 25, arată că sunt apreciați în cercuri mai restrânse, în timp ce Alexandru Sararu (AUR) și Simona Dolniceanu se confruntă cu șanse și mai mici, având cote de 35, respectiv 100.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Andrei Volosevici rămâne figura centrală a acestei curse, datorită experienței în administrație şi a echipei PSD care îl susține.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191