Vicecampion la clean-sheets!

Vicecampion la clean-sheets!

Lukas Zima este fotbalistul petrolist care a bifat toate minutele în stagiunea recent încheiată a Superligii României! Portarul ceh a jucat în cele 39 de jocuri de campionat, iar în 12 dintre acestea a menținut poarta intactă, fiind al doilea clasat la capitolul clean-sheets, conform fcpetrolul.ro. Zima mai are contract un sezon cu gruparea petrolistă și datorită evoluțiilor sale a trezit interesul unor echipe, una dintre cele interesate fiind chiar Udinese!

Până la o ofertă concretă Lukas și colegii săi se vor prezenta la reunirea lotului care este stabilită pentru 3 iunie. Sunt creionate și cele două cantonamente de vară, primul la Mogoșoaia, al doilea în Slovenia. Până pe trei ale lunii viitoare fotbaliștii Petrolului își doresc să mai primească din restanțele financiare, vechi de peste 3 luni, așa cum a declarat, recent, președintele clubului, Claudiu Tudor.

Tot din cauza datoriilor, Petrolul are și interdicție la transferuri astfel că este de așteptat ca reunirea echipei să fie săracă în privința noutăților. Va fi o reunire importantă și pentru că este una în an centenar. În acest sens, conducerea clubului a stabilit pentru 6 septembrie un amical de gală cu ocazia celor 100 de ani. Dacă își va da acceptul PAOK Salonic este clubul care va veni pe Ilie Oană să joace cu Petrolul. Sunt șanse bune ca grecii să apară la Ploiești având în vedere că pe banca tehnică a lui PAOK sunt Răzvan Lucescu și Nicolae Constantin. Sursa foto:fcpetrolul.ro

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191