Acces Direct. Mama principalului suspect în cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj găsită moartă, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era supărat în ziua aia”

Acces Direct. Mama principalului suspect în cazul Raisei, fetița de doi ani din Dolj găsită moartă, primele declarații. Ce i-ar fi povestit femeii: „Era supărat în ziua aia”

Părinții Raisei sunt în stare de șoc de când au aflat că fiica lor a fost găsită moartă într-o râpă, lângă casă. Familia ei s-a întors din Spania în România și vor să se facă dreptate. Cei doi sunt convinși că verișorul nu ar fi putut să o ucidă singur, în timp ce mama adolescentului spune că nu are vreo legătură cu cele întâmplate.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Crenguța este mama principalului suspect în cazul Raisei, copila de doi ani din Dolj găsită moartă lângă casă. În ziua în care fetița a dispărut, mai multe rude erau în curtea Crenguței, cea care spune că și-a întrebat fiul dacă i-a făcut ceva Raisei.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Mama principalului suspect în cazul morții Raisei, fetița din Dolj găsită moartă, primele declarații

Crenguța spune că nu era acasă atunci când Raisa a dispărut, dar familia i-a povestit că în curte se afla fetița, nora ei și fiul de 15 ani. Femeia nu îl crede în stare pe băiatul ei să îi facă ceva Raisei, chiar dacă are unele probleme și devine agitat ușor.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191