Xtra Night Show. Irinel Columeanu nu știe cine i-a luat casa! Serghei Mizil, declarații șocante despre starea fostului afacerist: „L-au ars toți” / VIDEO

Xtra Night Show. Irinel Columeanu nu știe cine i-a luat casa! Serghei Mizil, declarații șocante despre starea fostului afacerist: „L-au ars toți” / VIDEO

Serghei Mizil susține că Irinel Columbeanu nu știe cine i-a luat casa. Afaceristul a făcut declarații șocante despre starea fostului afacerist. Ce a mărturisit, în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Irinel Columbeanu, cunoscut pentru prezența sa în lumea mondenă, se află într-o situație delicată, neștiind cine i-a luat casa. Fostul afacerist locuiește de mult timp într-un cămin de bătrâni, viața sa suferind o schimbare radicală, iar succesul de altădată pare că a dispărut cu totul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Irinel Columbeanu nu mai știe cine i-a luat casa

Serghei Mizil a mărturisit că a discutat cu Irinel Columbeanu despre pierderea proprietăților acestuia. Afceristul susține că fostul milionar nu știe cine i-a luat casa și alte moșii, afirmând că acestea i-au fost luate înainte să fie arse.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Irinel Columbeanu nu are cunoștințe despre cine i-ar fi luat proprietățile, cât de mult valorează ele sau ce s-a întâmplat cu ele. Această situație indică o pierdere de memorie și o stare confuză a fostului magnat al afacerilor.

Ce ar fi făcut fostul afacerist cu mașinile

Irinel Columbeanu s-a bucurat de multe bunuri de lux, inclusiv mașini, pe care le-ar fi vândut prin Germania, potrivit declarațiilor făcute de Serghei Mizil în exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați români, însă totul s-a schimbat radical în viața lui.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191