O prezentatoare celebră din România s-a căsătorit în New York: „Am zis „Da” în orașul visurilor noastre”. Imagini de la eveniment / FOTO

O prezentatoare celebră din România s-a căsătorit în New York: „Am zis „Da” în orașul visurilor noastre”. Imagini de la eveniment / FOTO

A tot amânat nunta, dar de curând s-a căsătorit în secret într-un cadru de poveste, tocmai în New York. O prezentatoare TV a spus cel mai important „Da” din viața ei ieri. Și soțul este cunoscut în lumea mondenă, căci este nepotul unui actor celebru.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ramona Păun, căci despre ea este vorba, și iubitul, cu care este împreună de zece ani, s-au căsătorit. Cei doi au spus cel mai hotărât „Da” din viața lor în Central Park din New York.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Prezentatoarea TV și-a dorit un eveniment restrâns

Încă de acum câteva zile, Ramona Păun a postat pe Instagram câteva imagini din escapada romantică din New York. Ieri, a scris un mesaj în care a dezvăluit că s-a căsătorit cu bărbatul cu care este împreună de aproape 13 ani. Partenerul ei este nepotul lui George Mihăiță, Cosmin și s-au cunoscut în redacția știrilor sportive, atunci când au și decis să formeze un cuplu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Au amânat nunta din cauza pandemiei de COVID-19

Cei doi își doreau de ceva timp să se căsătorească, dar planurile le-au fost date peste cap de pandemia de COVID-19, atunci când au amânat evenimentul. Încă de atunci, prezentatoarea TV spunea că nu se vede făcând o nuntă mare, ci își dorește un eveniment restrâns, așa cum a și fost cel din New York, la care au fost prezenți doar membrii familiei și câțiva oameni apropiați.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191