Ploieştean expert în pariuri şi-a pregătit biletul pentru alegerile locale: Volosevici câştigă Primăria Ploieşti cu o cotă de 1.15

Ploieştean expert în pariuri şi-a pregătit biletul pentru alegerile locale: Volosevici câştigă Primăria Ploieşti cu o cotă de 1.15

Duminică, 9 iunie 2024, în România vor avea loc alegerile locale, la care s-au înscris deja peste 200.000 de candidați, potrivit Biroului Electoral Central (BEC). În pragul acestui eveniment, un celebru parior din țară a propus pe rețelele de socializare cele mai tari cote.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Așadar, nu doar evenimentele sportive sau show-urile televizate, mai nou, ajung să fie subiecte de discuție printre pariori. Până și cele mai importante alegeri pentru localnicii de pretutindeni reprezintă un motiv pentru a arunca o privire asupra cotelor realizate de bookmakeri.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bookmakerii au dezvăluit cotele pentru alegerile locale, programate să aibă loc duminică, 9 iunie 2024. Pe ce a mizat un celebru parior din România.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Pe pagina de Facebook a lui Gabriel Decebal Bale Rizea, un cunoscut parior din România, pot fi identificate și câteva cote interesante pentru evenimentul de duminică, 9 iunie 2024:

 

„Astăzi (n.r. – sâmbătă, 1 iunie) m-am gândit să fac un bilet atipic la pariuri și am căutat în oferta caselor cotele pentru Alegerile din 09.06.2024. Am vrut să văd cum au evoluat acestea față de săptămânile trecute și am observat ceva interesant (vezi foto1 și 2):

 

— primarul în funcție, Andrei Volosevic, candidat PSD la Primăria Ploiești, are o cotă în scădere față de momentul în care s-au afișat cotele la bet (1.35) și față de săptămâna trecută când pentru un succes al actualului primar primeam 1.25. Cota de astăzi este de 1.15, o cotație care, oferită la un meci de fotbal spre exemplu, ar intra la capitolul “siguranță ridicată” (procent mare de reușită).

 

— principalul adversar, repezentantul “galbenilor”, Bogdan Nica, a ajuns astăzi la o cotație de 4.50 pentru succes, în creștere de la 3.50.

 

— interesant este faptul că Răzvan Enescu și Mihai Politeanu au făcut “schimb” de cote, opinia bookmakerilor arătând clar un trend ascendent pentru al doilea.

 

Menționez faptul că aceste cote sunt influențate de mai mulți factori, bookmakerii “citind” popularitatea, intenția de vot, prezența estimată la vot și multe, multe altele. În contextul unei popularitati în scădere, cota de 1.15 este extrem de mică, lupta părând a fi deja încheiată în opinia caselor de pariuri.

Cu Voloșevici cotat la doar 1.15, personal mă aștept la un procent de peste 40% la finalul alegerilor și voi cauta în această săptămână opțiuni de pariere pe %, câștigător președinte CJ și partidul care câștigă alegerile.

 

Pe lângă analiza “Ploieștiului”, am aruncat un ochi și în țară și biletul final arată cam așa:

 

PS1: De menționat faptul că Olguța Vasilescu și Emil Boc nu au cote ce pot fi adăugate le bilet (sunt câștigători 99.99% în ochii caselor de bet)

PS2: La Brașov, deși primarul în funcție, A. Coliban, are o cotă de 1.35 să rămână în funcție, eu cred că alianța psd-pnl, cu Scripcaru candidat comun, are o șansă foarte mare să răstoarne calculele și să câștige Primăria! Cota de 5.34 #bpj”, se arată pe pagina de Facebook a lui Gabriel Decebal Bale Rizea.

 

Mai multe cote pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024

Pariorul menționat mai sus a încărcat și câteva poze care cuprind mai multe cote ale unor candidați de la alegerile locale din data de 9 iunie 2024. Printre acestea pot fi vizualizate următoarele:

 

Primăria Ploiești – candidatul câștigător:

 

Andrei-Liviu Volosevici – 1.25

Bogdan Cristian Nica – 3.50

Răzvan Enescu – 15.00

Mihai Laurențiu Polițeanu – 25.00

Alexandru Florian Săraru – 35.00

Simona Elena Dolniceanu – 100.000

În ceea ce privește Primăria Capitalei, Nicușor Dan are o cotă de 1.30 pentru a ieși câștigător. La Constanța, favorit să iasă primar este Virgil Chițac, cu o cotă de 1.30, în timp ce la Primăria Brașov, George Scripcaru are o cotă de 2.75 pentru un triumf.

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191