Proiect Nanu: Complex Sportiv, pe o suprafață de 80 de hectare, lângă Ploieşti

Proiect Nanu: Complex Sportiv, pe o suprafață de 80 de hectare, lângă Ploieşti

Aflat în campanie pentru președinția Consiliului Județean Prahova, candidatul PSD, Virgiliu Nanu, a prezentat un plan ambițios pentru dezvoltarea infrastructurii sportive în județ.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Proiectele lui Nanu vizează crearea unui complex sportiv extensiv și susținerea continuă a sporturilor la nivel local.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Complexul Sportiv Prahova – un proiect de amploare

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Principalul punct al platformei lui Nanu este înființarea „Complexului Sportiv Prahova”, pe un teren de 80 de hectare, în zona fostelor sere de la Tătărani. Proiectul include o sală polivalentă cu o capacitate de 15.000 de locuri, un bazin olimpic de înot, un stadion de fotbal și atletism, un velodrom, un patinoar artificial acoperit, terenuri de sport, un campus universitar și unități de cazare. „Acest complex va servi nu doar sportivilor de performanță, ci va fi un centru pentru întreaga comunitate,” a declarat Nanu.

Susținere pentru cluburi și sporturile minții

Candidatul PSD a subliniat și sprijinul pentru cluburile și asociațiile sportive locale, precum și promovarea „sporturilor minții” cum ar fi șahul, lego și GO. Programul „Prahovenii Campioni” este o altă inițiativă menționată, prin care se vor oferi burse și premii sportivilor de excepție din județ.

Modernizare și parteneriate pentru infrastructura sportivă

Nanu a anunțat planuri de modernizare și extindere a bazelor sportive existente, cu sprijinul primarilor din diferite localități, dar şi finanțare pentru sporturile de masă și competițiile de amatori. În plus, a fost confirmat un parteneriat cu municipiul Ploiești pentru modernizarea patinoarului de la Sala Sporturilor.

Figuri notabile din lumea sportului prahovean, precum Roxana Pruna, campioană națională și balcanică la judo, Cristi Nica, arbitru FIFA de fotbal, Valentin Lazar, fotbalist și antrenor, și Daniel Chirita, fotbalist și antreprenor, și-au exprimat sprijinul pentru inițiativele propuse de Nanu.

&nbsp

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191