Trump îl amenință pe judecătorul din proces să nu-l condamne la închisoare: „Ar fi greu de acceptat pentru public. Ar putea să cedeze”

Trump îl amenință pe judecătorul din proces să nu-l condamne la închisoare: „Ar fi greu de acceptat pentru public. Ar putea să cedeze”

Fostul preşedinte al SUA, Donald Trump, condamnat penal în procesul Stormy Daniels și vinovat de 34 de delicte, a declarat, duminică, că o pedeapsă cu închisoarea în cazul său ar putea fi „un punct în care susţinătorii săi să cedeze”. Amenințarea subtilă a fost făcută la adresa judecătorului de caz, Juan Merchan, care urmează să stabilească pedeapsa pentru fostul președinte în data de 11 iulie.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Trump a amenințat într-un interviu pentru canalul Fox News că o pedeapsă cu închisoarea „ar fi complicat de acceptat pentru public”. „Ştiţi, într-un anumit moment, există un punct în care cedezi”, a continuat el.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

La finalul a şase săptămâni de dezbateri la tribunalul din Manhattan din New York, un juriu new-yorkez l-a găsit vinovat pe Donald Trump în toate cele 34 de capete de acuzare de falsificări contabile pentru plăţi la sfârşitul lui 2016 către actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels, pentru ca ea să păstreze tăcerea în ce privește o relaţie sexuală din 2006. Donald Trump continuă, însă, să nege că ar fi avut vreo relaţie cu Stormy Daniels.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acest verdict, primul în penal în istoria SUA împotriva unui fost preşedinte, nu-l va împiedica pe miliardarul republican să candideze la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie împotriva democratului Joe Biden, chiar în caz de condamnare la închisoare.

În interviul difuzat duminică, fostul preşedinte american a mai spus că recentul său proces penal a fost „foarte dur” pentru soţia sa, Melania, a cărei absenţă de la tribunal în timpul procesului a fost observată. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191