Iordănescu jr. „umblă” la psihicul jucătorilor

Iordănescu jr. „umblă” la psihicul jucătorilor

România întâlnește Bulgaria într-unul din cele două teste stabilite înainte de Campionatul European din Germania. La acest Euro naționala României este cea mai neexperimentată echipă din grupă, iar situația îl preocupă foarte mult pe selecționerul Edward Iordănescu care vrea să compenseze lipsa de experiență:”Pregătirea psihologică este un moment important. Este clar că la turneul final suntem cei mai lipsiţi de experienţă internaţională din grupa noastră. Ucraina este la al patrulea european consecutiv, sunt foarte mulţi jucători care au mai participat, ştiu cum să gestioneze, au trecut prin momentele astea. Slovacia e la al treilea european consecutiv. Despre Belgia nu ştiu ce ar mai trebui să spunem.”, a declarat antrenorul României cu ocazia conferinței de presă premergătoare meciului cu Bulgaria.

Tot cu prilejul conferinței selecționerul a mai declarat că îşi face griji în privinţa accidentărilor şi speră să nu mai apară la aceste amicale:”Ne dorim să ieşim sănătoşi de pe teren, deşi trebuie să intrăm cu toate forţele. Deci în funcţie şi de situaţiile astea medicale, putem trage linie. E posibil în cazul unei accidentări să mai apelăm la alte nume. Mai avem doi jucători în plus, dar unul dintre ei e portar. Va trebui să renunţăm la un portar, nu putem merge cu 4 portari la EURO, şi mai rămâne o poziţie. Există posibilitatea să meargă un alt jucător, avem şi un backup, avem o listă pregătită şi va trebui să alegem între ei în funcţie de ce se va întâmpla”, a precizat Iordănescu.

România-Bulgaria se va disputa mâine, de la ora 21.30, pe stadionul Steaua, în direct la Prima Sport 1. Meciul va fi condus la centru de Atilla Karaoğlan, un arbitru din Turcia, profesor de meserie. Biletele pentru meciul cu Bulgaria sunt disponibile și la stadionul Steaua. Suporterii le pot achiziționa azi și mâine, conform următorului program:

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Luni, 3 iunie: 12:00 – 20:00
Marți, 4 iunie: 12:00 – 21:30

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Sursa:frf.ro

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191