EVZ.ro: Andrei Volosevici, pe primul loc în sondaje la Primăria Ploiești. PSD pe primul loc și la CJ Prahova

EVZ.ro: Andrei Volosevici, pe primul loc în sondaje la Primăria Ploiești. PSD pe primul loc și la CJ Prahova

Andrei Volosevici, candidatul PSD pentru primăria municipiului Ploiești, se află pe primul loc în sondajele de opinie, cu doar câteva zile înainte de scrutinul local de pe 9 iunie. La fel de bine stă în sondaje și Virgiliu Nanu, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Prahova.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cum văd ploieștenii evoluția orașului lor

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Un nou sondaj, dat ăublicității marți, arată că 18,6% dintre locuitorii din Ploiești cred că lucrurile s-au schimbat în bine în ultimii 4 ani. Alți 46,2% dintre respondenți au declarat, la sondaj, că situația a rămas la fel.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În schimb, 34,5% dintre ploieșteni crred că s-a schimbat în rău, iar 0,7% nu au știut ce să răspundă sau nu au dorit.

Potrivit aceluiași sondaj, la întrebarea: „Cât de mulțumiți sunteți de evoluția dezvoltării localității”, 6.1% au rămas că sunt foarte mulțumiți și 16, 3% au spus că sunt mulțumiți. Totodată, 28,9% dintre cei chestionați se declară mediu mulțumiți de dezvoltarea municipiului Ploiești, în timp ce 30.7% sunt nemulțumiți, iar 16.8% foarte nemulțumiți.

 

Candidatul PSD Andrei Volosevici, pe primul loc în sondaje

Aceeași cercetare sociologică arată că 41.5% dintre ploieșteni îl vor primar pe Andrei Volosevici, de la PSD.

Candidatul PNL pentru Primăria Ploiești, Bogdan Nica, se află pe a doua poziție, cu 20.3% dintre opțiuni. Clasamentul este completat, cu 10.2% dintre răspunsuri, de Alexandru Săraru, de la AUR, de Răzvan Enescu – Alianța Dreapta Unită – cu 8.2%, de Simona Doiniceanu – România în Acțiune – cu 6.2% și de Ionuț Urzeală, de la PER, cu 4.4% .

Locuitorii au fost întrebați și ce partid politic vor vota pentru Consiliul Local. 41,8% au răspuns PSD, 22,3% PNL, 15,1% AUR, 10,3% Alianța Dreapta Unită, 4,1% Partidul Ecologist Român. Pe ultimele locuri sunt Partidul România în Acțiune cu 3,2% și Partidul Mișcarea noi cu 2,9%.

 

Pe cine vor la conducerea Consiliului Județean Prahova

42,9% îl vor pe Virgiliu Nanu (PSD) ca Președinte al Consiliului Județean Prahova, iar 19,2% pe Dumitrescu Iulian(PNL). 13,1% l-ar vota pe Axinia Adrian(AUR), 3,7% pe candidatul de la Mișcarea Noi, iar 2,2% pe Petrache Adrian(ANT).

Sursa: Evz.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191