Adevăratul motiv pentru care Mirabela Dauer și-a schimbat religia: „Cine mă îngroapă pe mine aici?”

Adevăratul motiv pentru care Mirabela Dauer și-a schimbat religia: „Cine mă îngroapă pe mine aici?”

Cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune cântărețe din România, puțini dintre cei care o iubesc cunosc faptul că Mirabela Dauer, cu ani în urmă, a decis să-și schimbe religia și să se convertească la ortodoxism. 

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Religia Mirabelei Dauer a fost evreică, ea provenind dintr-o familie numeroasă din Israel. În ciuda acestui lucru, în anul 1996, cântăreața a decis să renunțe la religia iudaică și să treacă la cea ortodoxă.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Într-un interviu mai vechi, cântăreața mărturisea faptul că decizia ei de a-și schimba religia a venit pe fondul dorinței. De asemenea, faptul că nu are pe nimeni în România și faptul că își dorește să fie înmormântată aici a fost un motiv care i-a determinat decizia. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Mai concret, artista a mărturisit că a luat în considerare momentul în care va trece în neființă și s-a raportat la faptul că nu are o familie în România. Știe că atunci când viața i se va sfârși va fi înmormântată aici, întrucât nu ar mai avea cine să o ducă în Israel. 

Mirabela Dauer nu uită să amintească și de credința și relația ei cu Dumnezeu. Pe lângă faptul că toți prietenii săi sunt ortodocși, vedeta a simțit dintotdeauna nevoia să meargă la biserică și să își facă semnul crucii, ceea ce a determinat-o să se convertească la ortodoxism. 

„Eu sunt evreică, după părinții mei. Eu sunt la o vârstă, dar vine o vreme în viaţa ta când trebuie să fii îngropat. Aici, în România, eu nu mai am pe nimeni.

Tu vezi aşa că prietenii mei m-ar pune într-un coșciug și m-ar duce în Israel să mă îngroape? Eu acolo am sora, am nepoţi, am familie. N-are cine să mă ducă acolo.

Cine mă îngroapă pe mine aici? Toți prietenii mei sunt ortodocși. Nu doar de asta m-am ortodoxit. Eu mă duc în biserică de când mă ştiu eu. Voiam să fac semnul crucii”, mărturisea Mirabela Dauer acum ceva timp, conform informațiilor apărute în presă. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191