Românii majoritari, turcii minoritari

Românii majoritari, turcii minoritari

Deși se credea că investitorii turci vor deveni majoritari la Petrolul situația este tocmai invers. A lămurit-o Cristian Fogarassy, director de marketing Petrolul, care a declarat pentru sportpesurse.ro că Marian Copilu rămâne sponsor majoritar la Petrolul:”Rămânem majoritari cu 70 la sută. Restul va fi preluat de noii parteneri, care vor aduce la buget circa două milioane de euro. Turcii vor avea și un om în conducerea executivă. Vicepreședinte va deveni Pertev Onguner, un fost baschetbalist. El deține și o companie de impresariat sportiv, a mai lucrat în fotbal până acum”, a declarat Fogarassy pentru sportpesurse.ro.

Oficialul Petrolului a mai spus că staff-ul tehnic condus de Mehmat Topal va mai avea în componență trei turci: un secund, un preparator fizic și un analist video. Din vechiul staff rămân Laurențiu Marinescu, Florin Stângă și Cătălin Grigore. O problemă ar fi că Topal nu are licența Pro UEFA și nu poate sta pe bancă, din postura de antrenor principal. El are numai licența A și este nevoie de un antrenor care să întrunească condițiile impuse de FRF și UEFA. Acesta ar putea fi unul dintre cei trei colaboratori care îl vor însoți la Petrolul.

Petrolul va primi o infuzie financiară de la turci și se pare că vor veni bani și din vânzarea unui fotbalist. Conform Prosport, clubul ploieștean va încasa 175.000 de euro pentru Seniko Doua. Ivorianul de 22 de ani va ajunge în liga a doua daneză, la Horsens. Deși este în recuperare după operația de refacere a ligamentelor încrucișate și nu va putea juca mai devreme de septembrie, danezii au ținut totuși să-l achziționeze pe Doua. Fundașul ar fi al șaptele jucător care pleacă de la Petrolul după Jair, Meijers, Irobiso, Musi, Diomande și Radu.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191