Caz controversat! Medic chirurg, acuzat că și-a lăsat fiica în vârstă de 13 ani să opereze la cap un pacient

Caz controversat! Medic chirurg, acuzat că și-a lăsat fiica în vârstă de 13 ani să opereze la cap un pacient

Caz controversat! În urma unei sesizări anonime potrivit căreia un medic chirurg și-ar fi dus fiica în vârstă de 13 ani în sala de operație și minora ar fi participat activ la intervenția chirurgicală, cadrul medical este cercetat de oamenii legii.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Unui medic din cadrul secției de neurochirurgie a Spitalului Universitar din Graz i se aduc acuzații grave. Doctorița este acuzată că și-a lăsat fiica în vârstă de 13 ani să opereze la cap un pacient. Acest scenariu ar fi avut loc la începutul anului, în timpul unei operații în departamentul de neurochirurgie al Spitalului Universitar din Graz. Un pont anonim a adus la fața locului procuratura.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Medic chirurg, acuzat că și-a lăsat fiica în vârstă de 13 ani să opereze la cap un pacient

Autoritățile austriece investighează un medic chirurg care și-ar fi dus fiica minoră în sala de operație pentru o intervenție chirurgicală. Un purtător de cuvânt al procuraturii din Graz a declarat că medicul a fost acuzat că i-a permis copilei sale în vârstă de 13 ani să ia parte și, mai mult, minora chiar ar fi participat activ la operația neurochirurgicală.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

După ce acuzațiile nu au putut fi complet infirmate, chirurgul și un alt membru al echipei medicale de operare au fost suspendați, potrivit anunțului făcut de Spitalul Universitar din Graz. Potrivit reprezentanților spitalului, este cert că fata a fost prezentă în secția de neurochirurgie în timpul operației. În general, doar stagiarii și studenții au voie să fie prezenți în timpul operațiilor alături de echipa chirurgicală.

Parchetul General a deschis o anchetă

Hansjörg Bacher, purtătorul de cuvânt al procuraturii din Graz, a confirmat că acest caz face obiectul unei anchete pentru vătămare corporală gravă. Celelalte persoane care au fost prezente în sala de operație sunt acum investigate de poliție.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191