Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Duel „medieval” în Ucraina: Un vehicul blindat american și unul rusesc se confruntă ca doi cavaleri teutoni în turnir. Cine câștigă

Confruntare în stil medieval între un M2 Bradley american și un transportor blindat rusesc pe frontul din Ucraina, surprinsă din dronă. Cele două vehicule blindate s-au intersectat pe un drum în apropierea unui sat din regiunea Donețk și au tras pur și simplu unul împotriva celuilalt, ca într-un turnir medieval între cavalerii teutoni. Transportorul rusesc a pierdut.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Imaginile „duelului” au fost surprinse din dronă și arată cum cele două blindate se îndreaptă unul spre celălalt pe un drum de pământ, trăgând cu mitralierele. 

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Transportorul rusesc, care pare să aibă un blindaj suplimentar, este lovit serios și pierde direcția, în timp ce cel puțin doi soldați ruși cad din vehicul. 

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Blindata iese apoi de pe drum și, în final, pierde complet controlul, oprindu-se lângă o grămadă de moloz, resturile unei case distruse. 

„Ceva ce nu credeai că o să vezi vreodată în viața adevărată”, după a comentat bloggerul Dmitri pe contrul WarTranslated de pe rețeaua X.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191