Topal a venit cu un plan nebun la Petrolul!

Topal a venit cu un plan nebun la Petrolul!

Mehmet Topal (38 de ani) se află în România, iar diseară va conduce primul antrenament în calitate de antrenor principal la Petrolul Ploiești. Aseară el a aterizat la București fiind luat în primire de jurnaliști. Topal a alternat discursul în engleză cu cel în turcă, alături de el fiind și un translator, și a anunțat că are planuri mari la Petrolul.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„E prima mea experiență ca antrenor, vom vedea ce se va întâmpla. Petrolul e un club foarte important în România, are 100 de ani de istorie, iar eu și echipa mea vom da tot ce avem mai bun. Planul meu? E o nebunie! Sunt conștient că am venit la un club foarte mare, cu istorie. Vom încerca să ducem Petrolul cât mai sus”, a spus Mehmet Topal.

Întrebat despre știrea apărută în Turcia, conform căreia Jose Mourinho l-ar fi dorit în staff-ul său la Fenerbahce, Topal a spus: „Sunt foarte multe știri în Turcia legate de chestia asta, dar eu cred că am făcut cea mai bună alegere. Mi-am ascultat sufletul și am venit aici”.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Întrebat dacă va aduce jucători noi la Petrolul, noul antrenor al ploieștenilor a răspuns scurt: „Da, cu siguranță. Veți vedea”. Mehmet Topal va conduce, în această seară, primul antrenament la Petrolul, de la ora 20:00, pe Stadionul Ilie Oană, iar suporterii vor asculta, în premieră, și imnul special compus pentru Centenar!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191