S-a simțit ca la Galata-Fener!

S-a simțit ca la Galata-Fener!

Noul antrenor al Petrolului, Mehmet Topal, a jucat în cariera sa la marile puteri ale Turciei, Galatasaray și Fenerbahce. Aseară, pe ,,Ilie Oană”, a retrăit o parte din atmosfera marilor derbiuri în care a evoluat. Topal a condus primul antrenament într-o atmosferă incendiară și cu aproximativ 1000 de de suporteri prezenți la Tribuna 1. Fanii au aprins torțe, fumigene și au cântat tot timpul. Într-una din loje soția lui Topal, alături de copil, a filmat show-ul pyro acesta fiind urmărit, de la masa presei, și de Bart Meijers venit împreună cu familia.

Înainte de antrenament, Mehmet Topal a fost prezentat oficial, într-o conferință de presă, de către președintele Claudiu Tudor. La prezidiu au mai stat vicepreședintele Cristian Fogarassy, dar și un translator care i-a ținut locul domnișoarei care îl va ajuta cu traducerea în limba română pe noul antrenor al Petrolului. Topal a semnat pe 3 ani cu Petrolul și a declarat că sezonul viitor vrea să joace în Conference League iar în ultimul an de contract vrea să câștige titlul!

Mehmet Topal:„Este o onoare pentru mine să mă aflu aici. Știu că am venit la o echipă importantă, este prima mea experiență ca antrenor, dar așa cum am încercat tot timpul, ca jucător, să ajung la cel mai înalt nivel, același lucru îl voi face și ca antrenor! Eu și echipa mea vom da tot ce putem pentru Petrolul. Eu am făcut ce mi-a spus inima și am venit aici. Sunt un om sentimental, care ascultă de ce-i spune inima. Am venit aici cu inima, am încredere că vom fi fericiți aici. Suporterii să fie liniștiți, știu bine ce trebuie să fac! Voi face tot ce depinde de mine aici”.

Topal are licență să stea pe bancă la prima ligă, dar nu poate da indicații. În acest sens conducerea clubului va angaja un antrenor care să-l ajute pe turc timp de 3 luni de zile. La primul antrenament s-au aflat și doi dintre noii componenți ai staff-ului tehnic, grecul Pantelis Pantelopoulos (preparator fizic) și turcul Cafer Kaynar (antrenor secund). Lotul se află, de astăzi, la Mogoșoaia, pentru un stagiu de pregătire ce se va întinde pe durata unei săptămâni, iar ulterior este preconizat un nou cantonament, în Turcia. Foto:fcpetrolul.ro/razvan pasarica

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191