Băicoi se va lupta cu Malu Spart!

Băicoi se va lupta cu Malu Spart!

CSO Băicoi este câștigătoarea Ligii A Prahova 2023-2024. Gruparea antrenată de Vali Lazăr va reprezenta județul în Barajul de promovare in Liga a 3-a, urmând să înfrunte în dublă manșă (16 iunie – in deplasare si 23 iunie-acasa) gruparea giurgiuveană, Bolintin Malu Spart. Campioana Prahovei a acumulat in cele 34 de meciuri disputate un numar de 94 de puncte, cu 31 de victorii, 1 egal si 2 infrangeri.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Golgeterul ediției ce tocmai s-a încheiat a fost atacantul echipei Teleajenul Valenii de Munte, Andrei Ciobanu, cu 42 de goluri marcate. Echipa cu cele mai multe goluri marcate a fost aceași formație vălenară (123 goluri), în timp ce, echipa cu cele mai puține goluri primite, a fost CSO Boldesti-Scaeni (11 goluri).

În cele 306 jocuri disputate în acest sezon au fost marcate un număr de 1208 goluri, rezultând o medie de 3,95 goluri/meci, adică un gol marcat la fiecare 22 minute. De asemenea, s-au consemnat un număr de 31 egaluri, 160 victorii ale gazdelor și 115 victorii ale oaspeților. La capitolul fair-play s-a remarcat Unirea Urlati, care a primit un singur cartonaș roșu și 26 cartonașe galbene. Sursa: facebook/ajf prahova

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191