Conducerea Petrolului a anunțat un nou parteneriat

Conducerea Petrolului a anunțat un nou parteneriat

FC Petrolul Ploiesti a anunțat un nou parteneriat, alături de o companie importantă, cu mai bine de 32 de ani de experiență în piața producției de echipamente și linii industriale de vopsire cu pulberi în câmp electrostatic. Sediul firmei se află în Bărcănești, județul Prahova. Noul sponsor a venit în an centenar pentru clubul petrolist care, cu această ocazie specială, îi invită pe prahoveni, fie că sunt suporteri înfocați sau doar amatori de muzică bună să fie alături de lupii galbeni la spectacolul care marchează centenarul echipei fanion a Prahovei.

Show-ul va avea loc duminică, 30 iunie, de la ora 18:30, pe stadionul ,,Ilie Oană”. Vor fi prezenți artiști prahoveni de anvergură națională, Nico, Killa Fonic și Cabron,acesta din urmă a compus imnul centenarului, dar și nume cu greutate din show-bizz-ul național cum sunt Puya și Smiley.

Prețul unui bilet – 50 de lei în tribune cu loc și pe gazon fără loc, 100 de lei în zona VIP, în fața scenei. Biletele au fost puse în vânzare pe iabilet.ro, urmând să anunțăm în curând și când vor fi disponibile și la casele de bilete ale stadionului.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191