Euro le-a stricat vacanța!

Euro le-a stricat vacanța!

Campionatul European din Germania le-a stricat vacanța unor fotbaliști olandezi. Atacantul Joshua Zirkzee, de la Bologna, a fost convocat în lotul Ţărilor de Jos. Jucătorul se afla în vacanţă la Miami când a aflat de convocare şi îl va înlocui pe Brian Brobbey, anunță news.ro. După ce a confirmat retragerea lui Frenkie de Jong şi Teun Koopmeiners cu accidentări la gleznă şi, respectiv, la inghinali, selecţionerul Ronald Koeman s-a îndreptat mai întâi spre Ian Maatsen.

Fundaşul stânga se bucura de o vacanţă în Mykonos alături de iubita sa când Koeman l-a chemat ca înlocuitor. Deşi Brian Brobbey nu a declarat încă forfait pentru Euro-2024, din cauza unei accidentări la tendon, condiţia sa fizică incertă l-a convins pe Koeman să îl selecteze şi pe Zirkzee. Olanda va începe turneul din Germania la 15 iunie împotriva Poloniei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Meciul care va deschide Campionatul European de fotbal – EURO 2024 – va fi cel dintre echipa gazdă, Germania, şi Scoţia, vineri, 14 iunie, la Munchen, de la ora 22:00. Germania nu a reuşit să treacă de faza grupelor la ultimele sale trei turnee finale. Scoţia, care se află la al patrulea său turneu final al EURO, are doar două victorii în nouă partide, cea mai recentă contra Elveţiei (1-0), în 1996. Cele două echipe s-au mai întâlnit o dată la un EURO, în 1992, la Norrkoping, Germania câştigând cu 2-0, graţie reuşitelor lui Karl-Heinz Riedle (29) şi Stefan Effenberg (47).

Cei doi căpitani în viață ai naționalelor germane campioane europene, Bernard Dietz (în 1980) și Jurgen Klinsmann (în 1996), o vor însoți pe Heidi, soția regretatului Franz Beckenbauer (decedat la 78 de ani), la prezentarea pe teren, înaintea începerii meciului de deschidere, de pe Allianz Arena, condus la centru de arbitrul francez Clement Turpin. Foto:facebook/uefa euro 2024

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191