Bianca Drăgușanu a trecut de la Bentleyul de 250.000 de euro la Skoda Octavia: „M-am răzgândit, chiar este o mașină OK, merge aerul condiționat”

Bianca Drăgușanu a trecut de la Bentleyul de 250.000 de euro la Skoda Octavia: „M-am răzgândit, chiar este o mașină OK, merge aerul condiționat”

Bianca Drăgușanu nu mai conduce mașina Bentley pe care o are de câteva luni, bolidul e la „cosmetizat”. În această situație, ea s-a deplasat prin București cu o Skoda Octavia. Spunea în urmă cu câteva luni că nu ar putea fi într-o relație cu un bărbat care are o astfel de mașină.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Din primăvara acestui an, Bianca Drăgușanu conduce un Bentley în valoare de aproximativ de euro, cu un motor V8, ce dezvoltă 550 de cai-putere. În presă s-a zvonit că iubitul Gabi Bădălău i-ar fi făcut cadou Biancăi Drăgușanu mașina pentru a-i ierta greșelile. Un alt zvon care a circulat a fost și că Bianca Drăgușanu și-ar fi vândut mașina veche, marca Mercedes, cu de euro, iar omul de afaceri ar fi plătit diferența de de euro pentru bolidul nou.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Bianca Drăgușanu a rupt tăcerea și a susținut cu tărie că tot ce are e de pe urma muncii sale. Într-un interviu deschis pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, ea a explicat că „iertarea nu se cumpără”. „Eu, toată viața mea, mi-am făcut mie cele mai frumoase cadouri. Tot ce am este pentru că eu am muncit și mi le-am cumpărat singură. Iertarea nu se cumpără“, a spus ea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Acum, fosta prezentatoare de televiziune a rămas momentan fără mașina Bentley, spune că bolidul e la „cosmetizat”. Astfel, ea s-a deplasat prin București cu o mașină Skoda Octavia. Spunea în urmă cu câteva luni că nu ar putea fi într-o relație cu un bărbat care are o astfel de mașină.

„Pentru că eu sunt genul de om la care viața bate filmul, vreau să vă spun atât: bună ziua Univers, bună ziua prieteni, bună ziua Skoda Octavia. M-am răzgândit, Skoda Octavia chiar este o mașină ok. Merge aerul condiționat, eu mă simt foarte bine, Universul ține cu mine. Deși am două mașini, care se cosmetizează acum, sunt în Skoda și sunt foarte fericită”, a spus Bianca Drăgușanu, pe Instagram.

Invitată în emisiunea lui Mihai Ghiță, „În oglindă”, Bianca Drăgușanu s-a destăinuit și, printre altele, a afirmat că nu ar putea fi îndrăgostită niciodată de un bărbat inferior financiar față de ea, deoarece acest lucru arată că nu e capabil să își creeze un viitor strălucit.

„Nu pot și mi-ar fi greu! Și nu vreau să te mint că m-aș putea îndrăgosti de un bărbat cu Skoda Octavia, că înseamnă că ceva nu merge acolo, dacă nu conduce o mașină mai șmecheră decât a mea. Dacă el la 40 de ani nu are casă, nu are mașină, nu are afacere, nu are ceva construit, păi înseamnă că nu ai minte în cap”, a declarat Bianca Drăgușanu.

„Eu nu am nicio problemă, mașina e mișto, doar că nu e pentru mine. Eu sunt o femeie înaltă și am nevoie de spațiu. Am bagaje, am copil, am cățel, am nepot, am soră, car tot timpul. Mașina chiar e mișto. Eu vreau să îi fac mamei mele cadou de ziua ei, o Skoda Octavia. Nu sunt mocangistă, adică am bani să o cumpăr. Nu am o problemă, dar nu e genul meu de mașină”, a mai spus ea.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191