Star Matinal. Andrei Ștefănescu a căzut în direct! Întâmplare neașteptată de ziua lui Adrian Enache / VIDEO

Star Matinal. Andrei Ștefănescu a căzut în direct! Întâmplare neașteptată de ziua lui Adrian Enache / VIDEO

Andrei Ștefănescu a căzut în direct! Întâmplarea neașteptată care a avut loc chiar de ziua lui Adrian Enache, în cadrul ediției din această dimineață a emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Adrian Enache și-a sărbătorit ieri ziua de naștere. Artistul a împlinit vârsta de 58 de ani, iar pentru că ieri a petrecut alături de fani la un concert, astăzi a fost la Star Matinal.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Andrei Ștefănescu a căzut la Star Matinal

După ce a stat alături de Adrian Enache și au discutat alături de cei doi prezentatori de la Antena Stars despre spectacolul de ieri, Andrei Ștefănescu s-a ridicat, moment în care a căzut pe spate, pe canapea.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Andrei Ștefănescu nu a spus nimic despre căzătură, ci a ieșit din platou. Adevărul este că prezentatorul părea destul de grăbit, iar pentru că graba strică treaba, iar că a apărut un incident neașteptat.

Adrian Enache a sărbătorit pe cinste

Adrian Enache nu numai că se bucură de succes pe plan profesional, ci are parte de multe bucurii și când vine vorba de viața lui profesională. Artistul a petrecut pe cinste cu ocazia zilei sale de naștere!

Pentru că iubește să cânte, Adrian Enache a făcut un spectacol emoționant ieri alături de fiica lui! Cântărețul a fost foarte mândru.

Cu atât mai mult, Adrian Enache le-a oferit fanilor săi mâncare și băuturi fine, după concert. Artistul are toate motivele să radieze de bucurie, asta pentru că are o familie fericită și împlinită. Cântărețul este un bunic împlinit.

Spectacolul a fost unul dedicat zilei de naștere artistului. A fost pentru prima oară când Adrian Enache a sărbătorit astfel.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191