La ce facultate va studia fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache. David se pregătește să susțină Bacalaureatul

La ce facultate va studia fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache. David se pregătește să susțină Bacalaureatul

David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, se pregătește să susțină Bacalaureatul și are mari emoții pentru noua etapă din viața lui. Tânărul va studia la o facultate în Olanda, iar părinții au făcut mari eforturi de a găsi cazare.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

David, fiul lui Adrian Enache și al Iulianei Marciuc, a absolvit liceul și se pregătește pentru o nouă etapă în viața sa. Tânărul a făcut o alegere curajoasă și a decis să nu își continue studiile în România, ci să plece în Olanda, o țară renumită pentru domeniul universitar.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt mai mândri ca niciodată de fiul lor. Recent, cei doi au participat la ceremonia de absolvire a liceului, unde au trăit momente pline de emoție. David se pregătește acum pentru examenul maturității și pentru cea mai mare schimbare din viața sa.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

David a dezvăluit că va studia la facultatea de Creative Business în Olanda, alegând un domeniu complet diferit de carierele părinților săi. Deși încă nu știe ce meserie va avea în viitor, este deschis să fie surprins de viață. Adrian Enache și Iuliana Marciuc sunt foarte mândri de fiul lor și se implică activ în pregătirile pentru plecarea la facultate.

„E o zi specială, am terminat 12 clase și sunt foarte fericit și foarte curios pentru ce îmi rezervă viața de aici încolo. Nu știu încă ce meserie voi profesa, dar mă duc la facultatea de Creative Business în Olanda.

Ușor, ușor încep să realizez, pentru că deocamdată, fiind și cu Bacalaureatul și cu terminarea clasei a XII-a nu m-am gândit încă la acest lucru ( dorul de părinți). Probabil prin august, prin iulie, vor începe să ma ia fiorii. Chiar ieri am găsit o cazare în apartament”, a declarat David, la Xtra Night Show.

Pregătirile pentru plecarea în Olanda vin și cu provocări pentru Adrian Enache și Iuliana Marciuc. Ei au declarat că găsirea unui apartament de închiriat este dificilă, deoarece localnicii sunt reticenți în a închiria tinerilor, având în vedere anumite obiceiuri practicate în Olanda. Cu toate acestea, sunt încrezători că totul va decurge așa cum își doresc.

„Se găsesc foarte greu apartamentele, mai ales că localnicii nu prea doresc să închirieze apartamente la studenți. Se gândesc că este țara prăjiturilor și a bomboanelor, dar ei nu știu ce bibelou avem noi”, a declarat Adrian Enache, la Xtra Night Show.

George Burcea și Victor Dorobanțu nu sunt singurii români care au jucat în serialul de pe Netflix, „Wednesday”. Andrei Duban a apărut pentru câteva momente în superproducația regizată de Tim Burton, dar și David, fiul Iulianei Marciuc și al lui Adrian Enache, a făcut parte din distribuție.

„Am fost selectat în urma unui casting la care am participat. Am făcut figurație, deci nu am avut replici deloc. Obositor, dar a fost o experiență frumoasă”, a povestit David, potrivit Tânărul își dorește să devină regizor și se pregătește intens pentru această meserie.

Iuliana Marciuc s-a îngrozit atunci când și-a văzut copilul mort și înghețat într-un film. În pelicula „-34 de grade” din seria „2+2 Fac cât vreau eu”, David Enache a trecut prin mai multe stări. Iuliana Marciuc și Adrian Enache și-au văzut băiatul beat, cum fuma, îndrăgostit și într-o ladă frigorifică.

„Aceste scurte metraje au fost realizate pe grupe de vârstă și nivel de pregătire. Copiii au făcut și scenariul, iar unii dintre ei au filmat. În grupa lui David a filmat Carina Grigoraș, o amică de-a lui. A jucat și prietenul de vacanță al fiului meu, David Mușat. Copiii au fost producători, scenariști, regizori, au dat casting… David a obținut acest rol la casting, rolul unui nebun, zice el”, a declarat Iuliana Marciuc, pentru

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191