Câți soldați ruși sunt în Ucraina. Cifra astronomică anunțată de Putin

Câți soldați ruși sunt în Ucraina. Cifra astronomică anunțată de Putin

Preşedintele rus Vladimir Putin a anunţat vineri că la ofensiva din Ucraina participă în prezent aproximativ de militari ruşi.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

„Avem aproape bărbaţi în zona operaţiunii militare speciale”, a declarat Vladimir Putin într-o întâlnire televizată cu soldaţi decoraţi pentru faptele lor de arme, folosind termenul oficial pe care Moscova îl utilizează pentru agresiunea neprovocată lansată în februarie 2022 contra Ucrainei, potrivit AFP, preluată de Agerpres.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

În decembrie, preşedintele rus a menţionat că de militari ruşi sunt implicaţi în ofensiva din Ucraina.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Rusia nu a evocat pierderile sale umane pe frontul din Ucraina. Cel mai recent bilanţ, datând din septembrie 2022, era de de soldaţi ruşi căzuţi pe front.

Însă numărul avansat de analişti independenţi şi de serviciile de informaţii occidentale pentru aceste pierderi se ridică la cel puţin câteva zeci de mii de morţi.

Estimările Ucrainei privind numărul de soldați ruși care au murit în război se cifrează la de oameni.

De partea sa, preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a evaluat pierderile militare ale ţării sale la de morţi.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191