Soțul Ancăi Molnar, devastat de durere la mormântul ei! Ce i-a adus bărbatul la cimitir, la doar câteva zile după ce a condus-o pe ultimul drum: ”Totul pare un vis urât”

Soțul Ancăi Molnar, devastat de durere la mormântul ei! Ce i-a adus bărbatul la cimitir, la doar câteva zile după ce a condus-o pe ultimul drum: ”Totul pare un vis urât”

Într-un gest de adâncă durere și iubire neîntreruptă, soțul Ancăi Molnar, Claudiu Molnar, a adus la mormântul ei o mică dovadă a dragostei lor, doar câteva zile după ce a însoțit-o pe ultimul drum.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Moartea Ancăi Molnar a adus multă suferință în sufletele celor care i-au fost aproape în crunta luptă cu cancerul.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Soțul Ancăi Molnar, la mormântul ei

Soțul Ancăi Molnar, Claudiu Molnar, a fost un stâlp de sprijin în toate momentele dificile prin care soția sa a trecut, fiind alături de ea neîncetat.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Împreună au crezut în victoria împotriva nemilosului cancer, însă realitatea a fost dură și implacabilă. Claudiu Molnar a fost devastat de vestea că soția sa s-a stins din viață, iar zilele următoare au fost de o durere greu de descris pentru el.

La mormântul Ancăi, Claudiu a adus într-o dimineață de vară cea mai simplă și profundă dovadă de dragoste – cafeaua ei preferată, „miniamandina”, și o prăjitură. Gestul său a fost însoțit de o postare emoționantă pe Facebook, în care și-a exprimat durerea și dragostea pentru femeia pe care o iubea atât de mult.

Momente grele pentru Claudiu Molnar

Claudiu Molnar a continuat să ducă povestea lor de dragoste și în aceste momente de despărțire, aducând în fiecare zi amintirea Ancăi Molnar mai aproape de inima sa, în ciuda durerii grele pe care o simte.

Aceste gesturi simple, dar pline de semnificație, reflectă dragostea profundă și respectul pe care Claudiu Molnar îl poartă pentru memoria soției sale, Anca Molnar, și pentru viața pe care au trăit-o împreună.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191