Arbitrează în arena marii victorii

Arbitrează în arena marii victorii

Arbitrul român Istvan Kovacs a primit împreună cu asistenții din brigada sa prima delegare la actuala ediție a Campionatului European din Germania, anunță frf.ro. În cea de-a doua rundă a fazei grupelor, Kovacs va conduce partida dintre Slovenia și Serbia, contând pentru grupa C. Îi va avea alături pe asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, iar în camera VAR se vor afla olandezul Rob Dieperink și germanul Marco Fritz. Pol van Boekel este asistent VAR, iar norvegianul Espen Eskas este arbitru asistent.

Partida este programată joi, 20 iunie, pe Munich Fussball Arena, acolo unde România a învins Ucraina în primul meci de la EURO 2024. În prima etapă, Serbia a cedat, 0-1, în fața Angliei, în timp ce Slovenia a încheiat la egalitate, 1-1, meciul cu Danemarca.
Pentru centralul din Carei este a doua partidă la un Campionat European.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

La EURO 2020, Istvan Kovacs s-a aflat la centru la partida Olanda – Macedonia de Nord, încheiată cu scorul de 3-0 în favoarea olandezilor. În prima etapă din Grupa C, Serbia a pierdut la limită în fața Angliei, scor 0-1, în timp ce Slovenia a remizat cu Danemarca, scor 1-1. Sursa:frf.ro

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191