Imagini rare cu Milena Cotabiță! Cum și în compania cui preferă fiica lui Gabriel Cotabiță să își petreacă timpul liber / PAPARAZZI

Imagini rare cu Milena Cotabiță! Cum și în compania cui preferă fiica lui Gabriel Cotabiță să își petreacă timpul liber / PAPARAZZI

Milena Cotabiță e scumpă la vedere și a preferat mereu să stea departe de lumina reflectoarelor! Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, , au surprins însă imagini rare cu fiica lui Gabriel Cotabiță. Cum și în compania cui preferă tânăra să își petreacă timpul liber.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Gabriel Cotabiță și mama fetelor sale au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape două decenii. Ioana Nagy a fost cea care i-a dăruit cunoscutului artist trei fete, Aela şi gemenele Milena şi Eliza.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Imagini rare cu Milena Cotabiță! Cum și în compania cui să își petreacă timpul liber

Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din țară, , sunt mereu pe urmele vedetelor din showbiz-ul românesc și le filmează în momente și ipostaze total neașteptate. Așa s-a întâmplat și de această dată, când au surprins imagini rare cu Milena Cotabiță, în timp ce se relaxa la o piscină din Capitală în compania unei prietene.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Milena Cotabiță a petrecut câteva minute bune în compania bunei sale prietene. Cele două au stat de vorbă pe marginea piscinei și au savurat, cel mai probabil, o băutură rece. Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni lungi și sutien, fiica lui Gabriel Cotabiță părea să se bucure la maximum de vremea călduroasă. La un moment dat, aceasta s-a ridicat și a dus paharele la bar, după care s-a întors și a mai lenevit pe șezlong.

După ce s-a relaxat, Milena Cotabiță a mers la bar, acolo unde a mâncat cu poftă câteva felii de pepene. S-a întors apoi pe șezlog însoțită fiind de prietena ei și mai apoi s-au așezat pe marginea piscinei unde au continuat discuția și s-au bucurat de soare.

Cum se înțeleg fiicele lui Gabriel Cotabiță cu actuala lui soție, Alina

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat cu ceva vreme în urmă, mai exact în luna noiembrie a anului 2021, Gabriel Cotabiță spunea cum se înțeleg cele trei fiice ale sale, Aela, Milena și Eliza, cu actuala lui soție, Alina Gabriela Munteanu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191