Reacția incredibilă a Biancăi Drăgușanu la vederea imaginilor cu Gabi Bădălău și noua iubită! Spynews i-a arătat imaginile live! Bianca: ”I-o mai ia caracterul razna” / VIDEO

Reacția incredibilă a Biancăi Drăgușanu la vederea imaginilor cu Gabi Bădălău și noua iubită! Spynews i-a arătat imaginile live! Bianca: ”I-o mai ia caracterul razna” / VIDEO

După ce Gabi Bădălău a venit cu noua lui iubită la evenimentul de seara trecută, fiind practic prima lor afișare și confirmarea faptului că afaceristul și-a refăcut viața după despărțirea de Bianca Drăgușanu, a obținut în exclusivitate și o reacție din partea Biancăi Drăgușanu cu privire la imaginile cu fostul ei și actuala parteneră. Cum comentează vedeta faptul că Gabi Bădălău a spus de ea că are un iubit de șase luni, deși ea și Gabi Bădălău s-au despărțit de doar câteva săptămâni!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu toate că a mai fost surprins alături de domnișoare, după despărțirea de Bianca Drăgușanu, ieri seară, în cadrul celui mai cunoscut eveniment monden din România, Gabi Bădălău a decis că e momentul să-și ia inima-n dinți și să facă ceea ce n-a mai făcut de multă vreme, să-și asume o nouă relație, alta decât cea cu Bianca Drăgușanu.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Afaceristul a venit însoțit de o tânără focoasă, Daria pe numele ei, în vârstă de 24 de ani și de origine rusă, pe care a prezentat-o tuturor ca fiind noua iubită. Paparazzii au surprins întreg momentul, dar au obținut și câteva declarații de la Gabi Bădălău despre noua parteneră, dar și despre fosta, Bianca Drăgușanu.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Gabi Bădălău a spus că Bianca Drăgușanu ar avea deja un iubit de 6 luni de zile și a dat de înțeles că l-ar fi înșelat, căci relația lor s-a terminat în urmă cu doar câteva săptămâni.

Reacția exclusivă a Biancăi Drăgușanu la vederea imaginilor cu Gabi Bădălău și noua lui iubită

Culmea, că la acest eveniment a fost prezentă și Bianca Drăgușanu, însă ea și fostul nu au reușit să dea nas în nas, asta pentru că atunci când Bianca Drăgușanu a venit, Gabi Bădălău și noua lui iubită tocmai ce plecau, iar la cât de aglomerat a fost, aceștia nu au stat față-n față, dar reporterii au avut grijă să o țină la curent pe blondină despre prezența fostului la același eveniment și bineînțeles că nu singur.

Am obținut o reacție exclusivă de la Bianca Drăgușanu referitoare la afirmația făcută de Gabi Bădălău cu privire la faptul că ea ar avea un iubit. Blondina ne-a spus că dacă ar fi avut nu l-ar fi lăsat acasă și ar fi venit cu el la eveniment! Mai mult de atât, vedeta susține că Gabi Bădălău ”are niște probleme din cauza căldurii și i-a luat-o caracterul razna”.

Vedeta susține că a făcut cea mai bună alegere că a pus punct relației cu Gabi Bădălău și ne-a mai zis că știa de prezența Dariei în viața afaceristului, dar și că știe foarte multe lucruri de care nu vrea să vorbească. Bianca Drăgușanu a mai precizat că știe atât de multe lucruri mai puțin plăcute care l-ar face pe Gabi Bădălău să nu mai iasă din casă.

Despărțirea de Gabi Bădălău e definitivă! Nu mai există cale de întoarcere: ”Mi-am pierdut 4 ani din viață”

Și cum știm că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au tot despărțit și împăcat în cei 4 ani de relație, nu am exclus că acest lucru se va întâmpla și de această dată, însă vedeta nici nu mai vrea să audă de așa ceva.

Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată și susține că nu ar mai avea de ce să se împace și consideră că deja și-a pierdut 4 ani din viață degeaba stând în relația cu afaceristul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191