Ce sfat a primit juniorul de la Hagi senior

Ce sfat a primit juniorul de la Hagi senior

Decarul României, Ianis Hagi, a declarat că duce o responsabilitate imensă deoarece are un tată a cărui nume încă este strigat pe stadioane:’’Tata mi-a spus doar să mă gândesc unde eram acum doi ani şi unde sunt acum, să am încredere în mine, să îmi aştept momentul, pentru că toate vin la rândul lor. Datoria noastră este să facem performanţă pentru echipa naţională, prin performanţele noastre lumea îşi va da seama ce fel de generaţie suntem. Deocamdată avem o calificare la Campionatul European, nu am realizat încă nimic, toată lumea este conştientă. Vrem să avem mai multe calificări, să realizăm performanţe şi apoi să ne numim o generaţie”, a declarat mijlocaşul.

El a mai spus că îi tratează cu respect pe jucătorii belgieni, dar s-a arătat încrezător în capacităţile fotbaliştilor români.”Mie mi se pare că respectul este întotdeauna în fotbal, noi aşa am fost crescuţi. Mereu vom avea respect faţă de adversar, însă când intrăm pe teren noi ştim cât de buni suntem. Suntem făcuţi să avem performanţe, pentru că aşa am fost crescuţi. Şi avem şi foamea, motivaţia, ambiţia, să continuăm la fel. Victoria cu Ucraina a fost o surpriză pentru o ţară întreagă, dar pentru noi, nu. Pentru că ne cunoşteam puterile, ştiau capacitatea de a juca la acest nivel, iar eu cred că va fi doar începutul”, a adăugat Ianis.

Ianis Hagi și ceilalți componenți ai naționalei României au ajuns astăzi, cu trenul, la Köln după un drum de aproximativ două ore, timp în care jucătorii s-au relaxat uitându-se la filme, citind sau jucându-se Uno, conform frf.ro. Trenul a atins o viteză impresionantă de 280 km/h, oferindu-le astfel jucătorilor o experiență confortabilă și rapidă. Ajunși în Gara din Köln, tricolorii au continuat călătoria cu autocarul, un drum de aproximativ 10 minute până la hotel. Odată ajunși, fotbaliștii României au luat prânzul și s-au odihnit pentru a se pregăti pentru antrenamentul oficial programat în această seară pe arena din Köln. Suporterii români, prezenți în număr mare în orașul din vestul Germaniei, sunt așteptați să creeze o atmosferă incendiară și la meciul cu Belgia, programat sâmbătă, de la ora 22:00, ora României. Sursa:facebook/echipa nationala de fotbal a romaniei

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191