Ilona Brezoianu s-a căsătorit! Cum a arătat actrița în cea mai importantă zi: „Fata noastră” / FOTO

Ilona Brezoianu s-a căsătorit! Cum a arătat actrița în cea mai importantă zi: „Fata noastră” / FOTO

Ilona Brezoianu și partenerul ei de viață, Alexandru Andrei Lucian s-au căsătorit! Cei doi au strălucit în cea mai importantă zi și au spus „Da” pentru eteritate. Imagini de la cununia civilă a actriței cu iubitul ei.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Ilona Brezoianu și iubitul ei, Alexandru Andrei Lucian au făcut pasul cel mare și s-au căsătorit. Data de va rămâne una extrem de importantă pentru cei doi, făcând un legământ pe viață.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ilona Brezoianu s-a căsătorit

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe și prezentatoare din România. Preferă să fie cât mai discretă cu viața sa personală, astfel că vestea cu privire la o căsătorie a fost o adevărată surpriză. Astăzi a venit ziua cea mare, când vedeta și alesul inimii sale au spus „Da” în fața ofițerului de stare civilă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

În urmă cu câteva zile, actrița a anunțat că a depus actele, fără să ofere mai multe detalii. În această dimineață, la Primăria Sectorului 4, Ilona Brezoianu și Alexandru Andrei Lucian s-au căsătorit. Alături de ei au fost prietenii și familiile lor. Emi și Cuza de la Noaptea Târziu nu au putut să lipsească de la marele eveniment și au fost extrem de emoționați.

În ceea ce privește rochia sa, Ilona Brezoianu a optat pentru o rochie albă, scurtă și cu mâneci lungi. Pe piept modelul este din dantelă, iar în partea de jos ținuta are tul. În picioare a purtat o pereche de teniși albi pentru a fi cât mai comodă. Coafura a fost una lejeră, coadă cu două șuvițe în față. Soțul actriței a purtat o ținută albă, compusă din pantaloni și bluză din in.

Florin Ristei va cânta la nunta Ilonei Brezoianu

Ilona Brezoianu a anunțat că nunta ei va avea loc în luna iulie a acestui an. Pregătirile sunt în toi, iar prietenul său, Florin Ristei este pregătit să-i facă o surpriză muzicală. A promis că va cânta la marele evenient și va întreține atmosfera pentru toți invitații.

CITEȘTE ȘI: Actorul Alex Bogdan s-a căsătorit în secret! Imagini senzaționale de la cununia civilă / FOTO

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191