Mesajul lui Teo Trandafir pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Când ai luat-o, știai că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni, ai vrut-o”

Mesajul lui Teo Trandafir pentru Gabi Bădălău, după despărțirea de Bianca Drăgușanu: „Când ai luat-o, știai că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni, ai vrut-o”

Teo Trandafir a aflat că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit definitiv, omul de afaceri a și apărut la petrecerea revistei VIVA! alături de Daria, noua lui iubită. Pentru omul de afaceri a avut un mesaj acid, chiar în fața camerelor de filmat.

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Vestea că Gabi Bădălău a venit la VIVA! Party la brațul noii iubite a ajuns și la urechile prezentatoarei Teo Trandafir, care în emisiunea „Follow US” de la Kanal D2 a comentat știrea alături de Ilinca Vandici. La aceeași petrecere și-au făcut și ele apariția, dar și Bianca Drăgușanu, cu care omul de afaceri a avut o relație timp de patru ani.

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Prezentatoarele sunt de părere că Gabi Bădălău a vrut să îi dea peste nas Biancăi Drăgușanu când a apărut la brațul noii sale partenere, rusoaica Daria. Când a stat de vorbă cu jurnaliștii prezenți la eveniment, el a spus că Bianca Drăgușanu ar avea un alt iubit de mai bine de jumătate de an, iar el a aflat abia acum. „Foarte bine. Daria o cheamă.

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

Da, mulțumim frumos. Urmează să ne distrăm de acum încolo. Bianca are un iubit de șase luni și am aflat și eu acum. Întrebați-o pe ea mai bine!”, a declarat Gabi Bădălău pentru În emisiunea de la Kanal D2, Teo Trandafir și-a spus părerea despre cele întâmplate.

Ilinca Vandici: „Bianca Drăgușanu, Gabi Bădălău și noua lui iubită Daria. Întâlnire de dragul trei. Șoc!”

Teo Trandafir: „Eu tot mă așteptam să se împace! Lasă, dragă, că Bianca cu Gabi Bădălău se împacă. Părerea mea e că și din partea lui a fost un mesaj ca să o facă pe Bianca să fiarbă. Pe Bianca eu o știu, e ușor de adus la punctul de fierbere dacă știi pe ce buton să apeși. Și el, domnul Gabi Bădălău, a venit cu preafrumoasa.

Bianca a dat o replică, dar acidă, că vai: Mă bucur pentru el că și-a găsit sufletul-pereche”.

Ilinca Vandici: „Îți dai seama că a deranjat-o. Bianca e asumată, sinceră. Drept urmare, Bianca, dacă vrei să vorbești cu noi, suntem aici, sună-ne, caută-ne”.

Teo Trandafir: „O să spună, cu siguranță, același lucru, că n-a mai mers”.

Ilinca Vandici: „Dar așa, la două săptămâni de la despărțire să te afișezi la un mare eveniment monden la braț cu altă domnișoară când știi că fosta e acolo”.

Teo Trandafir: „Dar poate el nu știa!”.

Ilinca Vandici: „Cum? Bianca e în fiecare an la petrecerile astea! Inclusiv Gabi cred că a fost de multe ori cu ea în ultimii ani, a însoțit-o el la petrecerea asta. Când erau împreună, bineînțeles. (…) Era clar că știa că Bianca va fi acolo. Eu cred că nu e întâmplător absolut nimic”.

Teo Trandafir: „Dar ție ți se pare că Bianca Drăgușanu nu are noroc în dragoste sau are pretenții prea înalte?”

Ilinca Vandici: „Eu asta cu noroc în dragoste nu, nu, nu. Îmi dă cu virgulă rău de tot. Ce treabă are norocul cu dragostea? Cred că toate se întâmplă la momentul la care trebuie să se întâmple. (…) Deschid acum portița către un alt subiect. Cât de greu e ca bărbat să-i faci față și să stai cu o femeie frumoasă, independentă!”

Teo Trandafir: „Dar nu știi ce ți-au luat? Scuze! Când ai luat-o pe Bianca Drăgușanu știai foarte bine că nu e Georgeta Crăcănel din Adunații-Copceni! Păi, ai vrut-o!”

Ilinca Vandici: „Dar la început te atrage fizic, te atrage puterea asta, după care stând cu ea în casă și văzând că nu ai de unde să o apuci…”

Teo Trandafir: „Dragi bărbați din lumea întreagă, eu vă dau un singur sfat. Vreți Bianca Drăgușanu? Puneți mâna, fiți bărbați. Deoarece, deodată se ridică armăsarul din ea”.

În timp ce Gabi Bădălău se iubește deja cu Daria după despărțirea de Bianca Drăgușanu, ea neagă relația cu medicul estetician Auday Al-Ahmad, cu care omul de afaceri a acuzat-o că l-a înșelat. „Spun încă o dată cu subiect și predicat că nu am nicio relație în momentul de față cu domnul doctor Auday, pe care îl respect, cu care lucrez, cu care am un proiect nou”, a explicat ea în emisiunea lui Dan Capatos.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191